[潘紹聰] 高靈人士睇到女學生被殺過程

239 回覆
69 Like 324 Dislike

中間嗰段 有位男聽眾打去分享

網上見到張女仔嘅黑白相,然後佢睇到個女仔死前嘅畫面

個女仔係十幾歲,學生嚟,將軍澳嗰邊嘅
佢見到個女仔喺一間房 坐喺張凳度 有幾個人企喺佢後面圍住佢 比人用一個紅色膠袋笠住個頭焗死

下一個畫面係見到個女仔嘅靈比人收咗喺一個類似骨灰甕嘅樽入面 有條符痴咗喺出面封住佢 唔比佢出嚟

之後位男聽眾去咗個壇度問師公杯 問呢個女仔係咪比正苦前線人員所殺死嘅 問個妹妹嘅靈係咪比法科師傅用法去咗喺個樽入面唔比出嚟 結果出咗企杯(代表係)
你覺得個官信唔信呢d?
ok thanks
要幫死得不明不白既人沉怨得雪
應該做實事而唔係迷信
你今日twitter左未?
通常所謂靈異既野都係知情人仕透過故事型式來爆料

廢事自己出事
on撚尻 我夠睇到你老母比鬼屌嘅過程喇
其實一世都求證唔到
可能有真實在現世知情人士,廢事攬屎上身,用通靈來表達,
識睇就會明。
讀文學都知,以前好多人為左避開政府追捕,專登寫文學小說藉此來諷刺時弊
可能有真實在現世知情人士,廢事攬屎上身,用通靈、靈魂出體或迷信等方式來表達,未必真通靈人士講。識睇就會明。

有讀過文學都知,以前好多人為左避開政府追捕,專登寫文學小說藉此來諷刺時弊。
原來可以咁樣幫還押手足
https://lih.kg/1954173

彥琳
如果第日黑警話通靈見到你犯法就拉鳩你點算?以後唔使講證據變成鬥高靈力?
你依啲怪力亂神根本就係陳雲之流,鳩噏當祕笈
即係你知情,但唔敢搵報管,唯有在暗網發放。
即係你知情,但唔敢搵報管或警,唯有扮通靈人士講,識聽就聽咁。
完全幫唔到件事
迷信只有反效果
人言回 ?前popo
Twitter晒喇 有用tg bot
冇話要個官信
純粹分享出嚟想大家唔好遺忘有好多手足犧牲咗
唔信咪負皮上一頁囉 冇逼你信
Search恐怖在線
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞