[潘紹聰] 高靈人士睇到女學生被殺過程

239 回覆
69 Like 324 Dislike
記得每日都要打twitter戰線
瘋了!美國參眾兩院幾十位議員圍屌中共隱瞞疫情
https://lih.kg/1954623
信則有 不信則無 唔信咪上一頁囉
更何況 就算你唔信都好 有好多師奶都會聽潘紹聰 有聽眾打電話上去分享呢啲 好過多個藍絲節目啦
呢啲有啲法力 做盡傷天害理 無後果 又可以榮華富貴 有黨照住
如果第日黑警話行街見到你犯法就拉鳩你點算?
如果第日黑警話吹水見到你犯法就拉鳩你點算?
如果第日黑警話食飯見到你犯法就拉鳩你點算?
如果第日黑警話睇戲見到你犯法就拉鳩你點算?
知邊個咩??
專 "揀" D "信" 黎 "回" 架嘛
以前潘聰間中都請佢做嘉賓架, 其實唔止佢一個
睇viu 潘聰嗰節目, 仲有另一個popo 都轉左做法科架, 佢地好信呢D.....
ok
其實佢地唔怕有報應?用邪法做d咁既野
不嬲唔信呢啲野
不過相比政府講嘢
靈異嘢仲可信
如果係真嘅話,咁個法科師父都幾陰質.應該已經入咗魔道.
On9少陣
由細好鍾意聽
但愈聽愈覺得成個概念都互相矛盾
有d枉死就話怨念重,好猛
真係有鬼嘅話
黑警咁樣害人殺人
死嘅義士會咁順攤?
當然我都希望呢個世界係有鬼
希望死左嘅手足可以繼續係另一個世界睇住香港
睇到手足既命不斷不斷冇左,我都覺得好痛
有鬼,所以咪請法科師傅,佢直接打散人地d魂
靈異係唔可信,咁唔通等狗fc可信呀?
我寄望佢👇🏻 以前會覺得呢D 好迷信, 無科學根據, 依家居然要精神寄托呢D 先可以行落去....唉~

各位, 睇post 同時. 要做野啊
唔信嘅話
太子個個月31/30號搞乜?
去沙嶺又做乜?
落場屌人迷信吖嘛 咁撚叻
似馬𠗕偉嗰個?
咁嘅話可能打散咗個魂都做得出
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞