馬來西亞規定限「一家之主」可外出購物 眾多男人在超市裡迷路

428 回覆
1861 Like 19 Dislike
賓賓大把殺人料理

蕃茄炒烚蛋
臭草豆角糖水
你未見過我啫[
其實去超市揀菜揀肉返屋企煮好開心
要食幾多粒
佢地係要果種「你錯了」既權力。
所以女人好鍾意執人「字型字體」果啲戇鳩野。
你問下女人識唔識分Wifi A,B,G,N,AC?
我都有朋友係咁
不過佢係好講究食野既男人
垃圾國家,是撚但啦
其實要咁諗,你係個老公,老婆隊張紙上面九萬幾個名話要買,根本唔係話match 到個樣同個名就買到。

例如你畀張紙我上面係啲砌電腦嘅零件,話要買4 GB RAM 先算,我個腦根本無 「4GB ram」呢樣嘢個樣 咁咪是但執個有ram 字嘅嘢返去,到頭來可能係買咗塊可以裝4GB ram 嘅motherboard
始終唔係kl 內
點都會有打劫嘅事發生嘅
你班廢柴
知阿媽老婆好啦
井底之蛙,連wifi 係女人發明都唔知
真係同你嘈都曬氣
你連發明同制定兩個詞語都分唔清,真係弱智無藥醫,男人都睇你唔起
你比左SOURCE…先。
女人發明,發明條毛就有

The Australian radio-astronomer Dr John O'Sullivan with his colleagues Terence Percival, Graham Daniels, Diet Ostry, and John Deane[8] developed a key patent used in Wi-Fi as a by-product of a Commonwealth Scientific and Industrial Research Organisation (CSIRO) research project, "a failed experiment to detect exploding mini black holes the size of an atomic particle".[9] Dr O'Sullivan and his colleagues are credited with inventing Wi-Fi.[10][11] In 1992 and 1996, CSIRO obtained patents[12] for a method later used in Wi-Fi to "unsmear" the signal.[13]

Dr John O'Sullivan=男人。
你就真係弱智
個女人睇完啲女權網頁可能以為有某個女人參加過WIFI既發明(可能有幾百人幾千人)就以為女人發明……
講句野連引用都無你都信,你先弱智,無條件咁信女人講野…
https://www.epo.org/learning-events/european-inventor/finalists/2012/osullivan.html

弱智人士諗下自己點解咁白痴女人講乜你信乜喇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞