【懷念vivi與花姐】歡樂馬介休討論區(4)香港分部

1001 回覆
35 Like 5 Dislike
龍哥rico中學同學
黑gap達哥中學同學
黑gap留過1年班,話佢係馬介休入面幕前年紀最大,盆菜個條片好似講過黑gap32

花姐上年grad, mary應該喺華浚同花姐之間,我估25/26啦

另外,華浚應該差唔多28咁上下,佢有提過自己90頭
目測:

裴先達 35歲 正負2歲
何永健33歲 正負2歲
凌永豪30歲 正負1.5歲
梁華浚 28歲 正負2歲
梁子龍 26歲 正負2歲
楊雅茜 25歲 正負1歲
黃潔恩 25歲 正負1歲
鄭靄琳 23歲 正負1歲
黃曉鎔 23歲 正負1歲
劉依淇 唔夠23歲
龍哥成最大贏家
黑gap唔係話自己32咩
猩猩應該都無咁老啦
Er er sir我估25/26
暫時連登估計:
龍哥32歲 (88年出世巳FC)
Rico32歲(同龍哥同學)
黑gap32歲(盤菜片)
PST 32-35歲(鳩估)
華浚26-28歲(話係中間,又係90頭出世)
花姐23歲(上年grad)
Mary25歲(上面有人講95年出世)
Vivi21歲(未grad但要intern應該yr3)
Bobo22歲(實習就grad)

鎔兒同爆may冇乜線索

有冇玩員mon post比啲線索
黑gap同裴先達同班ga,佢講過中學時擔心裴溝唔到女就要請食飯,點知最後請食飯無請黑gap
其實佢地d片都有講過年齡
黑gap舊年最尾條片講左32,即係1987年
今年33
裴同班同學即係都係33
龍哥 rico 32
梁華浚同jacky lou 豪dee係同學,wiki有寫豪dee 係1993年,所以應該27
花姐有條去香港條片,裴話花姐咪細我兩年,花姐好認真咁話係兩年ge 4倍 8年,即係今年25
bobo有wiki 寫明1995, 即係今年25
vivi都有wike寫明1998,即係今年22
鎔兒grad 咗 唔記得邊條片講過
裴先達同黑gap中學同學,黑gap留一年班大佢1年
所以達哥應該係31度
爆may屬鼠,應該係24歲
花姐19年畢業vlog應該係96?
btw,想問下盤菜片有冇link?
冇乜印象
佢好似有條片講明自己係96
鎔兒好似啱啱過左25歲生日
有機會黑gap留級先同裴同班,即裴都係1988, 花姐1996
thx
黑gap留左一年先同達哥同班
連登神探
幾個comment就搞掂咗大部人年齡
黑gap係班女仔心目中印象幾好 又知識型 又有d暖男味 又識時裝 唔減肥齋戒煙應該都大把女埋身
所以綜合咁多資訊
黑gap 1987
裴先達 1988
龍哥 1988
rico 1988
華浚 1993
bobo 1995
花姐 1996
vivi 1998
仲有Mary 1995 爆may 1996 鎔 1995 常規舊果班爭芊華
芊華仲讀緊書 應該唔過22 啫係98or打後
花姐16 先中學grad?
花姐舊年先大學Grad 唔係16年grad
佢story 寫16 中學Grad
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞