【懷念vivi與花姐】歡樂馬介休討論區(4)香港分部

1001 回覆
35 Like 5 Dislike
最後成功挑戰
有無人都好鐘意西同

如果西同你有mon post 想同你講
麻甩系女仔真係好正
+1 化左妝就好正 無化妝就仲正 中意佢無化妝or淡妝
呢排無聊就會係咁睇返馬介休啲片
睇咗好多次記得曬啲笑位 但每次睇都會笑出聲
最鐘意睇估電影同估廣東話個集
一係直接轉型做毒舌串咀算啦豬豬
呢個咪你character囉
使乜喺鏡頭面前扮乖女
真性情釋放出嚟反而玩得放啲盡興啲啊
霍哥用電腦玩,同用PS4比,起碼準星會容易瞄準D
好想做佢男朋友
之前有開story 點名話佢逼我講西同好正
尋晚gap 同導演好正
期待約戰凍0T
依家成日聯線打機好正
btw兩個人打機一男搭一女 唔錯
GAP +金毛
應該無咁易被修皮
amber. 去左邊
人地抑鬱症俾啲時間人哋搞返好個病先啦
俾啲人又鬧臭雞又叫佢做閪ber仲拍片咩
其實新人入馬介休拍嘅第一條片 應該係出糧食好啲定係玩game呢?
因為豬豬 貝兒同Amber就係第一條片拍出糧食好啲 之後堆comment都話新人一般
但係如果新人第一條片拍game 有人又話玩得唔放
其實係觀眾對新玩員要求高咗
拎bobo花姐vivi芊華同新女玩員比,
好難有得比較,始終佢地之前夾咗2年幾
應該跟佢哋個人興趣
鐘意食嘢就俾出糧食好啲佢拍
想玩game就拍game
利申鳩估
不過係之前見到花姐話Amber同佢一樣係食貨
有佢陪一齊拍好開心
貝兒又係鐘意食嘢嘅
之前live食唔停
Jacqueline又係自己channel講過
想入馬介休係因為覺得佢哋啲game好似好易玩咁
唔使用腦都玩到
之後佢第一條片就係玩game
都係個句啦
其他channel一樣有新人入 一樣有舊人走
Whizoo fibi melody走 der仔 嘉欣join個陣都無咩人鬧
唔通馬介休觀眾特別高要求
始終要有磨合期,華浚初初入馬介休
一樣有人鬧佢搶fo啦,依家咪又捱過咗
甚至好多人好期待華浚周圍同人side bet添
其實冇話高唔高要求嘅
開頭咪又係好多人話貝兒唔講嘢 西臉 臭串
見佢live表現好依家大家一樣咁鐘意佢啦
講真 有進步大家都睇到 啲人就會對你改觀
所以咪係關個人表現事唔係觀眾要求高囉
好多睇馬介休嘅觀眾都係比較casual 想佢地搞笑 玩得放 自然
真係唔需要佢地要咩都識晒/做到特定嘅野先支持
第一二次緊張同唔自然係會㗎啦
唔係個個新人都好似Jacqueline咁拍開片
就算好似豬豬咁開頭冇乜人鬧
後嚟佢表現唔好一樣俾人屌啦
今晚好似出q&a條 farewell片
豬豬好似第一集已經...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞