【懷念vivi與花姐】歡樂馬介休討論區(4)香港分部

1001 回覆
35 Like 5 Dislike
馬介休fb grp有傳銷佬sell自己個page 咩料
笑死 絕望的眼神
我好記得Bobo玩無腦game特別叻
佢哋拍真係game season1係用生命值硬接
傳聞其中一集拍嘅時候發生意外,gap叔仆爆個鼻同門牙
要即刻入廠並中止拍攝
好似係梁子龍條死仔害gap叔 (應該唔小心)
不過見到佢哋而家仲玩得咁開心就知佢哋真係friend底
如果係其他向錢看嘅youtuber我估一早反晒面
睇佢哋早期啲遊戲片真係睇得好開心
好似自己都多咗一班friend咁
好驚佢哋紅咗之後會變質
之前睇真係game第1季之後彬仔分享,話黑gap整親個集足足拍咗3次先成事,歷時半年
包剪揼ko全場
睇得馬介休都係想睇呢啲
真係朋友之間係到玩,係「玩員」唔係「藝人」
但係點吸引到啲新觀眾感受到呢樣野,就係馬介休最大嘅挑戰
朋友間玩真係正
我鐘意馬介休都係由Bobo Vivi Miyo 花姐 芊華 成班女一齊玩
嗰幾條片開始
知唔知邊集?想睇返
有一集全女班玩食野,幾好笑

馬介休最成功正正係呢樣嘢,啲玩員玩得夠放夠癲夠貼地,花姐洗腳水,龍哥小太空人,一眾女玩員誇張化妝

我都係因為5個女仔食肥嘢同"我要買起你2隻腳"條片引到落坑
https://youtu.be/CV3zZhE0pqk
馬介休2018回顧
講起掛住小太空人😂
話時話youtube啲playlist 好需要執執 我啱啱睇2018年精選 入面都唔知係邊條片 想追都追唔返 好混亂 啲片名有時都好難搵
呢個真
啲片名開頭都幾唔consistent 吓
啱啱個季真係game第一二集就用【真係game】開頭
第三就無端端變咗【遊戲綜藝】
搞到啲片真係好難搵

GAP叔一直被霸凌
那箱邊搞屎棍最多人想睇嘅nut都要拜拜
唔怪之近幾個月已經唔見人
唔知點解對呢個channel無咩好感
個EG係好多條片都好無知咁
佢嘅賣點嚟
我覺得係最大缺點
又係元祖女成員
即係你接受到冇腦就係接受唔到無知
就係想講呢點,不過佢係學業嘅話應該會返嚟嘅
官方解釋來嘅啫,final year, 依家連學都唔洗返, 淨拍片出鏡又點會冇時間丫
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞