其實仲有無人記得 星空之門/星夢 呢隻online game?

104 回覆
7 Like 1 Dislike
守劍用果個黑石記得貴到仆街
星眼爆怪++++
仲記得哥時動漫節套399裝貴到hihi 個個買黎炒 之後有一年7點起左身去會展買 但都買唔到 睇住人著 好撚提子
星夢真係童年回憶
月set日set
俾人爆左ac就無玩
上幾年官方話搞復活,但意見分歧太大收左檔
星夢真係童年回憶
月set日set
俾人爆左ac就無玩

呢隻野好撚食錢
同埋3x幾蚊就有點,好快就燒身家
星夢真係童年回憶
月set日set
俾人爆左ac就無玩

當年儲左套月set 冇耐就冇玩lu
我記得03年果時星空之門岩岩開 所有既BGM都同以後星空and星夢既唔同 係有次改版之後換哂BGM
我好記得以前d音樂城市係比較莊嚴野外係沉重陰森 森林係比較和諧安寧。唔似得之後尼尼亞王城個BGM膠味咁重

星夢cut曬d支線任,轉職任,合體堆,機甲掛lv
捉寵又少左好多
初初唔慣
我記得我水左超魔導劍士1支戰神之力
之後再重開ac正式玩識fd
星夢真係童年回憶
月set日set
俾人爆左ac就無玩

呢隻野好撚食錢
同埋3x幾蚊就有點,好快就燒身家

但隻game玩炒賣 低買高賣 都滾到下錢
仲記得果陣組隊打怪 打打下跌左舊藍色機械人果啲裝 但咁岩又唔係輪到我汁野 就即刻退隊汁鬼左佢 諗番都奇怪點解細細個已經咁賤格

問人出app好定PC game 好,個個都話PC game
轉頭話意見都係參考下,再眾籌
梗係比人屌到反艇

問人出app好定PC game 好,個個都話PC game
轉頭話意見都係參考下,再眾籌
梗係比人屌到反艇

叫人籌錢比佢整game都已經覺得怪怪地 但確實而家整pc online game 真係冇咩出路
巴打藍貓ser 已家穩定又好玩 我100轉生人士 有咩唔明都可以問
當年睇天馬行空見星空之門有得合體
所以一直好期待星夢幾時更新有得合體
點知到最後都無出
不過星夢真係好好玩,識到好多朋友
個時仲特登去動漫節買第一套399
有無人一齊升藍貓私服 pm me
我記得03年果時星空之門岩岩開 所有既BGM都同以後星空and星夢既唔同 係有次改版之後換哂BGM
我好記得以前d音樂城市係比較莊嚴野外係沉重陰森 森林係比較和諧安寧。唔似得之後尼尼亞王城個BGM膠味咁重

好懷念

啲bgm真係正好多
可惜搵唔返
星空/夢引怪爆怪呢個設定真心
依家都好少game可以打得咁爽
藍貓私服 1x lv 有無巴打一齊升
上年仲有玩藍貓 玩到40幾就收左皮無玩
仲有張好人卡係到
星夢
細個斷斷續續玩左幾年
引怪爆怪依個設計師真係好爽
星夢
細個斷斷續續玩左幾年
引怪爆怪依個設定真係好爽

藍貓私服 1x lv 有無巴打一齊升

自己一個好難升 又唔想多開
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞