其實仲有無人記得 星空之門/星夢 呢隻online game?

104 回覆
7 Like 1 Dislike
好懷念
想玩番但都唔見有人開私服
有呀 藍貓定唔知機械貓私服 係星空之門黎
之前係高登 開
之前係高登 開

我都好似有印象 但藍貓仲有開緊?
之前係高登 開

你去RC問下囉 2年前玩過一陣 成日死SER 玩唔到落去
之前係高登 開

好似仲有 搵到個官網
之前係高登 開

好似仲有 搵到個官網

星空之門 係我人生第一隻OLINE GAME 果時小學雞 要搵阿媽拎錢買月費卡
之前係高登 開

好似仲有 搵到個官網

星空之門 係我人生第一隻OLINE GAME 果時小學雞 要搵阿媽拎錢買月費卡

我都係
之前係高登 開

好似仲有 搵到個官網

我都係

但隻私服要等佢審批先可以下載主程式
星夢係神作
不過隻藍貓私服好悶 人地99lv 你1lv 得你自己一個玩單人遊戲咁又無得係綠頻講野
星夢係神作
不過隻藍貓私服好悶 人地99lv 你1lv 得你自己一個玩單人遊戲咁又無得係綠頻講野

藍貓果隻我2年前玩2個鐘已經打到55LV 而家唔知
孖妹
星夢係神作

依家玩都係想重拾回憶
巴打怕悶同我一齊玩lo
星夢係神作

藍貓果隻我2年前玩2個鐘已經打到55LV 而家唔知

2粒鐘55lv
等緊申請
孖妹

Winter summer
小學個陣俾個鐘意既男仔叫我玩
就係咁開始玩人生第一隻online game

最後有無一齊

最後有無一齊

冇啦 小學邊識咁多

不過之後有keep住玩 但佢有一次死完ser就冇再玩

最後有無一齊

冇啦 小學邊識咁多

不過之後有keep住玩 但佢有一次死完ser就冇再玩

都唔知點解要停
我記得03年果時星空之門岩岩開 所有既BGM都同以後星空and星夢既唔同 係有次改版之後換哂BGM
我好記得以前d音樂城市係比較莊嚴野外係沉重陰森 森林係比較和諧安寧。唔似得之後尼尼亞王城個BGM膠味咁重
我記得03年果時星空之門岩岩開 所有既BGM都同以後星空and星夢既唔同 係有次改版之後換哂BGM
我好記得以前d音樂城市係比較莊嚴野外係沉重陰森 森林係比較和諧安寧。唔似得之後尼尼亞王城個BGM膠味咁重

好懷念
你地玩咩職 我記得我好似係聖靈補師
你地玩咩職 我記得我好似係聖靈補師

星空除左守護劍士之外其他職都係廢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞