其實仲有無人記得 星空之門/星夢 呢隻online game?

104 回覆
7 Like 1 Dislike
一定要多開先升到
要有聖靈
有冇人係藍貓rc相認先 我係隊伍語音頻2
星夢
細個斷斷續續玩左幾年
引怪爆怪依個設計師真係好爽

不過依家睇返其實幾悶,D職唔平衡搞到開組離離去去都係要嗰幾個職,其他就食晒屎除非你FD組,真係好佩服當年可以由朝爆到晚
星夢
細個斷斷續續玩左幾年

識爆一定係開3招自身技,然後㩒傳送點定怪
星夢
細個斷斷續續玩左幾年

不過依家睇返其實幾悶,D職唔平衡搞到開組離離去去都係要嗰幾個職,其他就食晒屎除非你FD組,真係好佩服當年可以由朝爆到晚

初玩靈鬥,後玩守劍
懷念
機甲裝
最好玩緊係台地殺人
最好玩緊係台地殺人

荒地引一大堆古偶出去恰啲30lv唔識死既都好玩
星夢
細個斷斷續續玩左幾年

以前做聖靈企定定係傳送點等隊友拉怪過黎補血就輕鬆練功
星夢
細個斷斷續續玩左幾年

引怪都ok 唔洗打 同埋門檻冇咁高 多數低lv 小小已經夠防頂 仲記得哥時岩岩夠30lv 用羽頭都夠頂50lv怪
屌,隻game到後期根本唔撚平衡
又虹龍頭,羽頭,獅翼
仲出埋啲符紋
印象中有兔紋,圓舞曲就屌打晒所有人
好想玩返 係咪有私服?
屌,隻game到後期根本唔撚平衡
又虹龍頭,羽頭,獅翼
仲出埋啲符紋
印象中有兔紋,圓舞曲就屌打晒所有人

係出刀背開始就唔平衡 有錢=大曬
當時都係最搵錢果陣
星夢
細個斷斷續續玩左幾年

以前玩唔厭 每日綠頻組隊
見到有人招人升都仲要鬥快跑去
又要搶地盤唔好爆親人啲怪

星眼果啲細地圖又勁多人一齊升真係
星夢
細個斷斷續續玩左幾年

後期冇人招啦
啲裝愈後愈屈 可以自己回血回魔
搞到個個都玩爆手咁制 自己引自己爆
最深刻係星空初期好積極搞活動
撞正雅典奧運,跟指示跑完有唔同色天使光圈拎
gm真係幾秒應機之類
其實整手遊唔係問題 問題在於冇好好利用原本嘅遊戲方式 如果有資金整到好似日本game咁 類似育成類應該比較多人受落
其實整手遊唔係問題 問題在於冇好好利用原本嘅遊戲方式 如果有資金整到好似日本game咁 類似育成類應該比較多人受落

星夢最好玩都係可以吹水同識人 想信手機game都好難做到呢種感覺

星夢最好玩都係可以吹水同識人 想信手機game都好難做到呢種感覺

即時戰鬥,一多人都好易出事
技術層面應該好難搞,本地公司計

即時戰鬥,一多人都好易出事
技術層面應該好難搞,本地公司計

手遊都有啲係可以周圍行既,不過咁搞法要用平板玩至得
手機個mon咁細,睇撚咩
首bgm
首bgm

有啲係以前啲TVB劇BGM
年經POST
細個以為星夢會長玩長有架,雖然中期開始失衡,但肯更新啲玩家都無乜流失
係CDE唔知做乜改左名做M唔識串,又唔更新,啲人開始走,我最後階段都無野做淨係玩拮花,最後終於玩完
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞