其實仲有無人記得 星空之門/星夢 呢隻online game?

104 回覆
7 Like 1 Dislike
有冇人係藍貓rc相認先 我係隊伍語音頻2

星夢
細個斷斷續續玩左幾年
引怪爆怪依個設計師真係好爽

不過依家睇返其實幾悶,D職唔平衡搞到開組離離去去都係要嗰幾個職,其他就食晒屎除非你FD組,真係好佩服當年可以由朝爆到晚

以前玩唔厭 每日綠頻組隊
見到有人招人升都仲要鬥快跑去
又要搶地盤唔好爆親人啲怪

星眼果啲細地圖又勁多人一齊升真係

諗返以前玩引真係好辛苦
逐隻逐隻拉,又唔可以跑太遠,否則就跑散晒D怪要重頭拉返,真係血都嘔埋出黎
自己嗰個職又唔係話太引得(聖劍士 ),一引太多就有去冇回都似
不過overall嗰種感覺係近年D網遊搵唔返嘅
真係有心想玩藍貓SER既 RC PM巴神,話唔定有裝送

玩反幾日 但妹難升lv

藍貓個ser難吾難升lv 求link

藍貓個ser難吾難升lv 求link

計你出技既經驗黎升
自己一個既話 要多開囉... 打手 聖靈 守護使
毒茹招引爆 另收魔影3 555
毒茹招引爆 另收魔影3 555

放赤set 金身 生化手 123
守劍 全職引怪待組
守劍 全職引怪待組

放c翼 虹龍頭 羽頭 禮set 888
玩聖靈補師
自補自升LEVEL
50LV技好平, 6-10萬就有
真係好懷念, 真係無遊戲可以替代到
機甲掛尼城, 聖靈個時仲要儲好耐錢買魔神君魔杖
都唔知點解自己記得
玩聖靈補師
自補自升LEVEL
都唔知點解自己記得

用番而家感覺黎睇 其實隻game真係好悶 同 冇咩特別 都唔明點解會咁深刻 可能一隻online game 人同人既交流 重要過遊戲性好多
玩聖靈補師
自補自升LEVEL
都唔知點解自己記得

用番而家感覺黎睇 其實隻game真係好悶 同 冇咩特別 都唔明點解會咁深刻 可能一隻online game 人同人既交流 重要過遊戲性好多

無可否認嗰時嘅遊戲氣氛係好好, 好多時多係吹水多過升LV
自己嘅打字都係喺嗰時練返黎
神作星夢
好懷念逢星期五嘅公會戰
後期d神劍/神魔怪/符紋系統,又出倍攻倍經卡開始唔平衡🙈
少左人玩
玩左好耐都唔夠錢買天紋
得惡k,圓舞曲個d

仲記得之前紅名跌左d貴野比人

好想瘋狂爆怪
好想騎住發條龍跑
永遠懷念果段落荒地深處引古機出門口恰啲岩岩夠秤入櫻城玩家既日子
想玩返星夢
有無好心人有link
上fb 搵星空之門 星際
時代的眼淚 星夢已被人遺忘
最記得果陣打血5 打左成幾個星期 出左一本 賣左拎去換生化手

咩意思
當年一堆Bug狗 星夢+20 Then賣裝 賺大錢
係咪好後期既事 我仲停留係頭幾代399裝既年代
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞