[STAY] Stray Kids討論區(1)兩周年fan song《Mixtape : On Track》

1001 回覆
27 Like 18 Dislike
睇住佢哋安慰佢個幕好sweet
終於有part
忙內真係要好好呵護 雖然平時日日都笑笑口咁 但應該一直都對自己嘅表現唔係好滿意應該由survival開始就係咁
希望佢有自信啲 BB包加油
講開I.N. 想講我由佢哋初出道就已經好鐘意昇玟同I.N.嘅音色下 同覺得好有辨識度

唔睇 trailer 真係唔知
唔講以為係 show 哽咽

不過 IN 真係唔開心
所以今次真係要不停刷 views 支持佢哋

比前兩次升慢咗
雖然今次應該多咗人干擾我地刷 見到好多韓飯comment不約而同地話好多人用emoji洗版
我地再努力啲
記得仲要投票呀!!!

不過今次應該多咗路人投票
好多人都讚今次個stage
大家辛苦曬 我地係最後一分鐘上到5M
休息下就去繼續刷spotify同準備第三輪
好驚險明明刷到又比人del view
大家準備spotify God's Menu 100M~下面有playlist
https://twitter.com/skz_billboard/status/1381662184720068608?s=19
https://twitter.com/skzseungmin22/status/1388935649214943232?s=19

好顛上咗melon genie bugs search嘅第一
Stay好勁, fighting
其實因咩事?
Twi有個類似discord嘅function叫space

尋晚有啲呀城韓飯約埋一齊開咗個chat room 好似係玩聲音模仿

然後吸引咗stay以外嘅人入去玩
咁韓飯就順便宣傳呀城同skz
最後一大堆人去咗search佢哋
聽講最後有九千人一齊玩
新手留名
淨係聽過幾首,鍾意gods menu同back door
han同changbin嘅rap勁正
素顏都好靚仔
渣車個frd係有份同佢跳skz player嘅其中一個
又嚟重温啱啱今日破200萬
https://youtu.be/jRL9J-S78yE
佢真係越睇越靚仔
最鍾意佢橙色頭髮個look
佢個段時間嗰vlive睇咗好多次
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞