[STAY] Stray Kids討論區(1)兩周年fan song《Mixtape : On Track》

1001 回覆
27 Like 18 Dislike
不過其實中kwj嘅機率都幾低
我係新stay呢排一次過草齊晒啲舊專
一張卡都抽唔中佢 連封面都冇

但係講起炒卡 unit卡又係炒到勁貴
一開始收嘅時候嚇親
食水勁深 呢個價夠買多兩隻專
上年都無咁誇張
係而家多咗新fans係咁炒卡
好後悔無一入坑就收卡
https://www.youtube.com/watch?v=1SCRrYzw_VM
chan’s room ep. 100 with 3racha was a mess
呢集真係好好睇
開場開咗半個鐘 廢話多到痴線追live嗰陣笑到gap gap聲
牙彬係咁比Han笑 個樣又憋屈又嬲又暗暗地嘴角上揚咁好qq
50%靠我地啦
投完票記得去刷yt
刷到下集播出前唔好比佢停

https://youtu.be/MIeOEqGZopw

[풀버전] ♬ 自神 (스스로 '자', 귀신 '신') - 스트레이 키즈(Stray Kids)
一日500萬gogo
可能因為抱住純粹會remix神menu嘅諗法 冇諗過會mix埋第二隻主打一齊 仲要係好似唔多受歡迎嘅side effects 個stage我覺得好mind blowing 連睇三次都仲傻笑同感嘆緊
見到好多stay都咁覺得
但係其他人...
今次真係要靠我哋自己
其實真係好勁
佢mix到神meun同side effects好似原本就係同一首歌咁 唔會覺得好突兀
反應好差咩

其實神Menu上年年末有好多舞台 concept大概都相似 今次呢個好唔同 好有skz自己嘅色彩同side effects嘅少少瘋狂感 睇完呢個stage再次好慶幸skz有份玩kingdom

唔知下round有冇機唱首ballad 又show下另一面俾大眾睇呢
個舞台好多細節位 又勁連貫
啲人傳下次係表演BTOB thriller
啲人咪因為超資問題搞到勁反感
我自己有睇開dcard 嗰邊真係著曬火

今次呢個stage睇得出佢哋自己都玩得幾開心 不停喺度叫
好想聽佢哋唱neverending story
正式場合應該冇機聽到啦
依條片最少睇咗幾百次
啱啱入坑嗰排日日都睇幾次
首歌好聽之外 個造型都好好睇
真係狂loop
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞