[STAY] Stray Kids討論區(1)兩周年fan song《Mixtape : On Track》

1001 回覆
27 Like 18 Dislike
下round投票又要三票制

其實mnet好明顯想大家配票 最尾條數靚啲
但其實想玩配票每人兩票都夠玩啦
本身仲諗住牙燦最尾會出嚟食飯好温馨咁
點知淨係佢哋三個食完
包咗個飯盒就完咗
第一名
咩料呀..今日先出個3隊mnet已經出左full ver
咁咪多左一個禮拜時間刷?
好似話淨係計首週
Btw見到Twitter有人計咗每團配票數
原來牽制票最大受害者係我哋
我睇Twitter 見係咁叫人開ac
但係如果配票配得差
隨時幫人攞1位
雖然都有諗過其他團會特登唔投skz
但估唔到真係完全唔投咁唯有靠自己啦
好彩呢round都贏12萬票 都算穩陣
我見Twitter個fanbase準備咗好耐所以我諗配票ok嘅
不過我地都要比intro嗰次更努力投票同刷yt
入嚟支持下師弟
Kingdom表演好精彩
希望下星期個集都keep到
Wow好耐冇見
Boxer真係好想睇live
咪聲勁清
online concert等咗勁耐終於有得j
但係有multi cam嘅歌比想像中少
本身以為有得睇高清小分隊stage
[url]Stray Kids' Bang Chan: Exhilarating journey of K-Pop star from ‘triple-threat’ to best fourth-generation leader[/url]
Stray Kids' Bang Chan: Exhilarating journey of K-Pop star from ‘triple-threat’ to best fourth-generation leader
They call me triple threat
Rap, 춤, 노래 다 해

講起又想睇Runner's high
呢個stage真係睇幾百次都唔厭
https://youtu.be/AiRRsQYiPFY

JYPE股東文件顯示:可能5月同10月comeback
預計銷量50幾萬
唔好收
寧願唔收都唔比班人賺

Clio先誇張 啱啱出嘅event
化妝品連卡原價仲平過啲人放卡
唔知啲人炒乜

Gmarket舊專幾平 除非你想要limited ver
不過有機中kwj
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞