覺唔覺得女朋友唔俾扑嗰啲去搵sp都好正常

208 回覆
103 Like 167 Dislike
同意 不嬲aa開食餐譚仔都收翻53.5 唔扑唔咀唔拖 用幻想拍拖的
OK
咁係咪對每次都唔接受呢啲大恩大德
就可以冇期望等如唔搞都合理
咁樣咪公平

講真 我唔會expect因為你請我食飯/ 送啲咩就要獻身
如果係咁我送返轉頭比你閘住
呢啲野唔係要我想你想先做嫁咩
係可以咁功利計算?

不過我唔知唔比果啲人係點解唔比啦
留返比果啲人解答。
點得出呢個結論先
壓力大唔搞野?
有啲勉強啵

反而感覺係你唔想承認香港某程度上或者某方面上係仲有父權思想囉
的確閪當八達通係有
但個前提咪就係供求關係囉
有需求先有人咁做啦
咁點解有需求? 正正就係父權式洗腦令大家覺得男一定性欲要強過女 女唔可以有性欲
呢個風氣之下 部分女性識利用呢種優勢換取利益囉

請指教
睇完呢個post 再睇下年中幾多鬧女人非處係雞既post 我好亂 咩都係連登仔講晒
係囉,其實我介意嘅係明明
我哋係愛你先同你發生關係
點解講到好似我哋賣身咁
而家就係講緊兩個人冇共識嘛
我覺得如果我係個唔比既女人 我都會比男人去搵sp
我覺得咁樣公平

但如果一早知唔岩 可能好似你講咁
一開始就落閘同你講 我唔會搞野既
咁你會點?係咪就同佢講會去搵sp 定 散會實際啲
性生活唔夾不如直接分手啦,正正經經單身咁搵sp咪仲好
呢個最實際 其實講咁多都係
一邊又想要女朋友既陪伴 一邊又想要溫暖既閪窿
咁我問你,當你真係好愛好愛一個人
你為左佢而付出,想佢回應你既愛意都好正常啫?
我覺得做愛係傳達愛意既一個方法
話比對方聽,自己對佢愛既程度有幾深
其實你只係against sex姐
將個subj轉做女朋友做好多幫男朋友慶祝生日之後個男朋友帶個女仔生日去譚仔其實係同一個道理
呢啲情節簡直每個人都有啦
當然都有人不求回報嘅 不過正如我上面講係有前提囉

你試下付出左好多好多 但對方做唔到你expectation
咪就係呢個意思
只不過你將性當作係好特別嘅行為 可能淨係生仔先可以做 唔係一種雙方關係嘅樂趣
咁你咪會咁諗
絲打巧正
其實你地係咪覺得所有女仔都係雞
結婚非處女係雞
未結婚唔想俾你地屌又係雞
咩都係雞
咁你點解同佢拍拖?
其實佢哋係唔係真係咁睇我哋?
你拍拖會唔會expect同男朋友拖手/錫?
如果條仔唔比拖/錫你覺得點
如果我個人呀吓:
我好愛一個人唔會逼佢
唔會想將我既慾望變成佢既負擔
其實我仲可以買玩具

如果要去搵第二個應該都唔係好愛

又要利申多次
有性生活 純粹唔樂見合理化搵sp呢件事
唔好傻啦, 鬼妹先強勢
咁唔俾我都唔會錫/拖第二個㗎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞