覺唔覺得女朋友唔俾扑嗰啲去搵sp都好正常

208 回覆
103 Like 167 Dislike
磨下得唔得呀
同問,男朋友餵唔飽自己,搵sp,有無罪?
點解唔分手
兩樣都唔係呢?
我都想知點解
真心問
用埋玩具都唔夠先換過個男朋友
唔好累左個男仔啦
有冇諗過係你垃圾,先唔俾你扑?有咗你個BB點算
咁如果乜都係男既付出都無閪屌既,條女仲賤過隻雞啦
同意,AA開
我真係唔撚明一段男女關係點樣可以分開黎講
拍拖為乜?大家開心
約會為乜?大家開心
做愛為乜?大家開心
每個行動都係想將大家的感情昇華到另一個階段啫
你有冇拍過拖?為愛而想付出既感覺有冇感受過?
聖人mode
返工攰
做運動已經耗左啲體力
唔鐘意個女仔
掛 我都唔係男人
如果我哋好大需求想搵Sp呢?
我想clarify左呢個theory係咪即係講緊:
男人付出左錢 = 一定要有得搞?
俾扑都要
因為你楂得唔夠盡
正解
我都好介意“無得屌點解要同你食飯”呢種講法
如果倒轉我哋好大需求想搵Sp呢?
1. 麻煩大家不推文回覆

2. 講到尾咪就係睇你愛唔愛對方之嘛
你愛嘅 一定會尊重對方性觀念並且唔出軌
如果要搵sp 其實無需要咁多藉口
even結咗婚都可以話 老婆/公唔得唔夾要搵sp都係各取所需
一睇就眼穿樓主想搵人撐自己搵sp 係正確
唔比扑都大把港男排隊做狗公爭住請食飯睇戲啦
我覺得你拍拖係要搵個生活同sex life個價值觀都相容到既人
once你覺得sex係必需 而對方唔係咁覺得
咁退一步 你想搵sp而呢樣野又唔係佢接受到
咁價值觀又唔同 生理需要又解決唔到
點解唔係應該搵過個價值觀、sex life相容既另一個女朋友
而係去搵sp?

唔好講因為其他野夾盛盛
係其他野夾 但sex life唔岩就唔岩
搵個sex life夾到既都好重要
又係呢啲話題
香港女仔睇落嘅好似冇性欲不外乎成長環境因素囉
父權社會係咁話女仔有性欲係雞咪搞到啲女抗拒囉
屌 其實啲女都唔知自己被壓逼
唔明白自身嘅享樂係對自身最重要
只要你中意對方就會想同對方親密架啦
成日講到搞野得男人爽 女人搞野零感覺
其實用小小腦諗下 點解個閪多receptor過碌鳩就知呢啲係bullshit同most likely係心理因素令女性抗拒愉快囉

至於啲咩想結婚先搞都叫合理啲
不過除非你一年內結婚啦或者對方同你一樣諗法
唔係拍十年八年拖唔比搞對正常人緊係cls啦
最撚恐怖係拍左十年八年結婚先知對方完全唔撚夾
死魚 J細 臭 唔識點做(不分男女)
都咪話唔無奈

華人社會仲要反對呢樣野
但廿一世紀啦
外國搵個廿歲正常樣冇搞過野嘅男或女基本都冇乜可能
因為呢樣野根本唔需要羞恥囉 係正常心理生理需要
係華人父權社會先會咁批鬥女性姐
連登就更甚啦 咩非處係雞呢啲說話都cls
就算自己係處都唔代表你有資格要求人係囉
只可以話你有權揀 但冇權逼人批鬥人囉

應該差唔多概括晒前人討論過嘅野
睇下有冇補充
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞