傳呂麗君孖展買債被斬倉 損失數以億計料重創

389 回覆
359 Like 7 Dislike
大劉說:「佢以前喺大陸,未落嚟香港之前,系讀藝術品,見到我買好多架跑車,我試過使錢好癲,一個禮拜買五架法拉利,叫司機去買,嗰sales以為佢整蠱。」大劉續道:「髮型師同我講,佢覺得好嘥,跑車會折舊,又要買保險,又要維修,叫我不如收藏藝術品、古董。」
歷年來,大劉已斥資超過200億買珠寶、名畫及古董等心頭好,專供拍賣會重點精品,越收藏越升值,不過亦經歷過俾人唉、托高價、買假貨等「交學費」。

原文網址:https://71a.xyz/6XqxKw

有冇可能吹大咗?
貧窮限制佐你既想像
搵印仔去BBQ
典型有錢冇腦

佢似係摃桿買企業債,債價跌所以要補倉
呢張相點樣影,有記者用航拍機捕佢?
搵緊老闆,唔好問咁多啦
鱔稿既野,我地識條鐵咩
劉鑾雄前女友呂麗君近日頻頻喺自己嘅基金會網頁貼文,噚日佢就貼出身穿黑色運動bra、緊身運動褲,喺大潭水塘一帶跑步嘅相,大騷健康性感一面,雖然已經43歲同生咗一對仔女,但目測佢個身形keep得纖瘦。
佢仲以「Running to relax」為題,提到自己由跑馬地跑去香港仔水塘,特登揀咗近日出時出發,可以避開高溫同人群,跑完仲可以睇日出呼吸新鮮空氣。
撰文:馮仁昭

佢自己貼
好地地聽教聽話唔得,係要覺得自己叻過大劉
而家分埋手,都咁好勝,要證明分手係大劉損失,事實大劉同甘比一家人不知幾開心
佢自己咪繼續信晒d投資大師亂買野囉,一陣輸身家無得冤
我無雄哥咁富貴,但性格相同,不聽話而自以為是的女人會令自己也沈船!蠢人會害死身邊的人
.......但我都見過有啲師奶無聽自己老公點
但結果大賺(個老公就損手)

應該要個老公係大劉先得
我就未見過這樣成長的女人可以咁好運,除咗有男人在身邊,女人個腦生在屎窟嗰度!除咗一個~黃夏蕙
我個豬兜多年前趁我不在香港去信投資顧問、銀行teller買什麼產品,什麼課程可以改變一生等,搞到我逐一擊破,用多2倍的精神去修復,中雷曼、保險基金、發達課程!幸好損失不大!已經全掌財政!🐷永遠係🐷

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞