傳呂麗君孖展買債被斬倉 損失數以億計料重創

389 回覆
359 Like 7 Dislike
呢位師兄就識野啦。 斬得就更係無水, 就算仲有其他資產而家都俾人打落水狗好難吐現。 佢都係山窮水盡架啦。
頂綠帽由頭笠到落腳
好想知用左諗sir D plan嘅人宜家過點
之前大劉講過好似話前前後後20億畀左呂麗君, 我仲心諗大劉真係慷慨, 呂麗君咁嘅貓樣都咁豪法 (唔知係唔係因為呂有名校PhD所以大劉貪呢一點)

我有20億我諗我只會收息揮霍過世, 呂仲要咁進取玩埋孖展, 不過可能呢個就係我注定係窮人嘅原因
係咪有人話過劉生係劉邦後人?
我成日都覺得係性格使然, 無果種進取心機心就唔會成為有錢人, 而果種進取心機心又令佢唔甘於拎住一舊錢/資產食息度日
方向錯哂。
應該諗下係邊個放呢個消息出黎?有咩目的?
我諗係佢自己放既。。
彼此彼此啦
幾正
同大劉屌同一個閪
呂麗君在投資方面十分進取,更認識了一位金融界奇人,並獲金融奇人「教路」。據稱大劉對此十分不滿,亦曾在訪問中直斥呂麗君是「百分百蠢人」。

奇人信外人唔信「自己老公」
呢啲真係自己攞黎
大富豪黎講
20個濕濕碎?
好耐以前有睇過佢啲片,之後無follow
佢叫人用咩plan
淨係記得佢叫人一生三宅
窮人既思維去諗有錢佬既世界從根本上就係笑話
好似有D人話咁有錢乜野女都屌到啦,事實上日日屌女除左腎虧仲分分甩皮
所以好多人點解咁有錢仲要去搏去賭去炒股
因為果種快感係另一個層次,果一剎那舒服過床上高潮
最鍾意睇呢D post
仲有個女 問大劉拎
英國 working holiday Sales 屎妹,係咁上下!
垃圾屎,連登有麵神教路都唔跟,跟啲on 9名人
破產都唔抵可憐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞