Octopus on Apple Pay 等候區 (15)

1001 回覆
4 Like 68 Dislike
然後有人會話,「等13.4.1啦!」
IOS 14.2
之後出新聞稿,推遲一年
- 完 -
上個post都有講再開post嗰個:
生仔冇JJ 永遠不舉
男嘅俾popo打 女嘅俾popo屌
俾林鄭摸JJ

咁都仲繼續開post嘅
除咗八達通同Apple抵比人屌
唔該屌鳩埋摟主 詛咒佢冚家
姣婆守唔到㝰
係個濕鳩樓主 行者 舐晒八達通鞋底係咁開post咋嘛
咪知一早完咗啦
睇吓舐撚到 你話佢唔係打手都唔信啦
開十幾20個post
你自己都好唔爭咁氣留曬名
屌佢老味
每隔一排出唔到就有人話係apple問題
最好笑係呢d人前排先係到求人爆料
但轉過頭就好似係insider咁乜野都知咁話係apple問題
真係人人都咁話易可以做insider
13.4無新支那咭
咁都要濕鳩舐鞋底樓主 行者 開新post先有得LM

anyway我認我唔爭氣
樓主真係好撚勁,完全無料都可以推到15個post

要幾厚面皮先可以一路開post 俾人屌
定你份工就係做呢d 呀
如果真係咁就仆街啦
APPLE 一撚定係等到IOS 14先會當新野發佈
無錯!

係個濕鳩舐鞋底樓主 行者 #29020 不斷開已經冇哂討論價值嘅新post 撚哂你地成班FF打J

要屌八達通/apple嘅唔該屌撚化埋樓主 行者 #29020

btw呢個世界除咗Octopus on Apple Pay仲有其他電子付款: https://lihkg.com/thread/1941986/page/1
可能樓主係八達通d 公關狗
想Keep住有人討論,得閒就鳩叫撚下大家,次撚次入手機台都見呢個post置頂。

由呢度沉啦。
唔好諗到香港太重要對蘋果黎講隨時係backend server 食句token only。好似之前支那 d交通卡都係話開就開?
斷鳩估. 根據 APPLE 而加咁撚奶共, 八仔又點可以早 publish 過支那寶 ?
有機會係要等埋 支那寶 先出咗先再俾 八仔 出. 彰顯大陸閪自大主義
咁恨用就出部三叔袋住先啦

利申:雙修
其實不喜歡的大可以不進來,
何必連人開post嘅自由都要管?
引咗隻護主犬出嚟
定其實係樓主分身?
on9 帶張咭唔易過帶電話?
袋多部三叔煩啲定繼續袋卡煩啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞