Octopus on Apple Pay 等候區 (15)

1001 回覆
4 Like 68 Dislike
個腦真係裝屎
依家明明就係最好機會,推出咗連銀包都唔洗拎出嚟,完全唔洗掂到最污糟嘅現金

依家不斷係Facebook 宣傳可以拎張八達通出嚟拍卡增值,但佢地究竟知唔知好多人張八仔係放係銀包入面,結果又係好易掂到污糟嘅部份
抗疫神器
apple watch
一日唔出一日我都唔會買返隻Apple watch.
等吓等吓Series 6 都就出
XS年代,講到好似ios 13 的 iPhone 11有,
到iPhone 12都就出,
都未見有!

你就知道唔應該對垃圾桶有期望

你估5G全港覆蓋先?定垃圾桶話the bill is dead先?
識諗嘅話就唔係八達窿啦..
你太高估垃圾桶班膠層既想像力⋯

OCL藍屍廢老膠層思想:
班暴徒打爛晒啲野,搞死左個市!
加埋美國肺炎!出左唔會有人用,依家出絕對係on9!
毒果唔比我地出!呢個就係毒果同我地想法一致既最好證據!

我地:
係啦係啦,賴啦賴啦
一開始同三叔玩三叔比,錯過最佳時機
跟住支那寶we7銀彈攻勢打到黎就加推廣告比多一個半個無乜人care既小恩小惠
依家比多次機會你疫情可以推octopus on apple pay加速推進無現金時代反咬支那寶we7
但自己無好好把握機會,怪邊個?
而家都dead 撚左啦
唔聲唔聲
成班垃圾管理層正係用個屎忽諗野, 識撚食個時機咩, 貪果D小利潤, 加上又係黨鐵既
宜家隻 watch 用嚟碌信用卡
屌佢老母,仲未可以用oepay買全月通
九巴月票買到又真係估佢唔到
買月票比500蚊佢,
左照右照,左捽右捽,驚比假銀紙佢!

屌!啲新銀紙搵支那人設計,支那印,
防盜特徵係屎咗好多,
咁麻鳩煩,收paywave, octopus, oepay啦,屌你!
流浮山刀手先
八達通幾時先會執呀
光復香港之時
如果關Apple事,出新iPhone就力推埋,谷下sales啦
即係iPhone 11果時;
或今年9月出iPhone 12之時

如果出iPhone 12 (IOS 14)都無,
垃圾屎忽窿就無得再賴啦,仆街!
師兄已經痴線痴到諗住 溶咗啲膠 搣左八仔入面張晶片出黎
se2有先定八達通有先
一齊?
一齊消失
下 仲期待ios 14會有?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞