【I/A/PC】夢幻模擬戰 (55) 出閃軌應該可以爆po

1001 回覆
1 Like 2 Dislike
13-5唔係下路擺坦+奶騎dum波鐘最穩陣咩
中間幾隻好似幾厚血 未必可以一下秒
左右路擺輸出打完幫手仲好
打58協力都炒, 街場啲傻閪都唔知想點
700幾智拉娜加隻槍艾爾文2P位守中路
我見左路最多兵 所以坦擺左路
唔係每邊4隻 中間幾隻屬性高啲
有冇tg 谷討論吓??我玩到想死乜陣營都唔齊腳
利申:小小課玩家
係度討論都得架
一句講哂:冇leon, 冇雷丁,冇奶騎,冇露娜,冇25
有冇人可以救救我

奶騎趁而家有得抽
屙煙抽佢出黎

推圖用住流星隊啦
玩埋pvp又得
下個月天命好似係黎明重帝25
同時可以再補人
all in 而家個公主池
露娜奶騎最小要中一隻
有露娜直接轉公主陣營 奶騎不解釋

worst case scenario兩隻都冇就行起源
可以考慮索菲亞做奶 再生當奶騎天賦用

下個月25利昂一定要抽 神殿會輕鬆好多
後期再轉主要角色齊哂嘅流星陣
已all in 40連都冇中,可能上兩期抽油鴨同司令中得太串
btw 蘇菲同粉毛我都爭紥左好耐,蘇菲我好後期先有,奶力極低
重點係我ac lv 去到64,但我班底應該都係45lv 左右,我連50龍都未赢過,聖殿我真係諗都唔敢諗之前試過打偷雞入協力65比人串我雪莉做乜全裸我唔敢話佢知其實我有着
今個池係必中, 你應該抽埋佢博隻奶騎...當然中左露娜..就真係冇計
PVE 係奶騎係其中一隻極極極之重要既角色........賭埋佢+祝你好運
新手記得唔好夾硬用SSR裝,情願升SR裝後期拆番套現
如果你係小無課/月卡黨就優先搞好哂推圖角色唔好搞pvp角
盡量盡量避免刷SR碎片除非你要用光頭芙雷雅呢類做主坦
p.s. 你d經驗水不如俾哂d主力升lv好過平均升埋d暫時唔用既角色

其實你已經有騎坦+五飛,如果抽到雷加爾/奶騎真係直接練傳說好過
一開頭會好辛苦因為投資極大,但係傳說體系可以用好耐,
騎飛法兵營又唔會死錯人主力投資一定有用。
再唔係你有狗克拉雪莉,練白毛上隻索菲亞做奶媽俾狗+防
不過都係痛苦之路,白毛低星嚴重冇力,弓刺兵營又係偏pvp
仲有個世界大戰問題,究竟我啲紅瓜子抽ssr 好定買Ssr珠好?
唔洗諗
開荒期一定係買波升裝
仲有,早兩日抽中把遠古錘,上網睇除左幽助之外都冇乜人拎得,有冇師兄教教路仲冇邊個用得
lm
而家唔同以前,以前個做法平日唔食包留起哂星期日刷暗龍all in
三十零個包起碼都十幾支,而家好耐冇刷過但係都難出左好多
雖然你初期可能都係焗住要刷龍

我會建議你只用波升d頂級裝或者飾品
例如多多都唔會拆既:
最後之服/拉格/魔弓/提爾之怒/天女套/鑄劍者徽章
當然你如果歐洲有極多件可以合可以拆
其他有淨就抽盡量武器吧
步兵都用得,不過錘比劍白字攻擊低,
但係幽助增傷夠高又回血所以配合去用
你前期有咩用咩啦,如果只係一般劍兵用番封守呢類都夠做
未成型既角色用d低攻擊裝備面板相對會比較低
淨係睇呢張圖你都好多問題喎XD
唔好咩角色都練,普通玩家養唔起的,
呢隻驚好缺錢尤其係後期,

煉獄 風斬 夜鷹呢d食都唔食直接拆套紅瓜子去升裝備吧
上多d巴哈/貼吧爬文
真係好無助就入去問吧 不過都係老玩家, 新手關卡問題會冇人記得
唔好練戰略就得
特別係利昂出左專屬完全唔知呢個陣有乜優勢
元帥推圖都唔錯既, 露娜弓 配合元帥都唔錯既......
推圖黎講
PVE
TOP1
光輝
優點:隻隻都係為PVE而設/過挑戰關好多時都係光輝帶頭/易用易升/外加隻奶騎PVE你制霸
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞