【I/A/PC】夢幻模擬戰 (55) 出閃軌應該可以爆po

1001 回覆
1 Like 2 Dislike

官網:http://mz.game-beans.com

首抽開局推介:
越出越多角色 每個陣營需要既核心角色都唔同
有疑問直接留言問巴打
新手 FAQ:
Q: 陣營有乜用?
A: 遊戲角色分各大陣營(之後會出更多):

35級後有超絕buff要同陣營先食到(攻擊智力防+20% 魔防+30%)唔同超絕再有唔同額外效果
所以建議培養同陣營角色方便食到超絕buff
由於資源有限 強烈建議初期集中玩一個陣營
但新手對陣營通常都會理解唔到
唔刷首抽就三主角+光輝玩起
真係唔知點揀,一係抽左角再決定
一係上黎問問巴打們
Q: 新手點升Rank好?
A: 1體=1經 組隊有折扣 前期建議組隊刷兄貴
Q: 卡關點算?
A: 強化裝備 SR照突破升 拆左會退返錢同槌仔比你
Q: 職業材料好少點算?
A: 喺世界頻搵公會收留,用旅團點換
活人好搶手,唔怕冇人要
Q: SSR裝點拎?
A: 打40級以上龍每日獎勵有機率出
冇每日獎勵50級以上
星期一、四:火龍(除飾品咩裝都掉)
星期二、五:冰龍(掉甲)
星期三、六:雷龍(掉頭)
星期日:暗龍(掉武器、亦都係最多人刷)
星期一、二58級以上協力:武器
星期五、六58級以上協力:頭同甲

職業精通石:

頭生命都係250

嚟緊有咩抽?
https://www.needgames.tw/m/share.php?page=articlepage&id=182

真女主白毛澤瑞達

lm
《夢幻模擬戰》由中國的紫龍遊戲發行,於2018年1月17日進行首測。

請無課遊玩
ok
btw出唔出閃軌都唔影響個推po速度
LM
太on9 唔開新聯動陣營谷哂一個時空
出閃軌之日就是爆po之時 應該咁打
點解聯動角色會勁過遊戲角色既,初初隻驚好玩係因為要用下腦諗每一步。未有超絕之前仲係新手期
而家啲聯動會唔會密得滯呢
直接開個軌跡陣算啦
咁就差唔多
上個po就羅德
唔勁又邊呃到人課金
btw可以等埋支那果邊測試先既
可能係n卡面版
垃圾大心
on9兵修呢
留返啲課長課啦
啲中課少課玩家好易走晒
其實d池唔好歪得咁勁
課長咪一出就六星 橫掃PVP
咸魚咪刷到下個賽季先拎出黎用

不過新舊角平衡度真係麻麻
舊角出完3C+專屬都救唔返
之前幽遊淨係抽到蒲飯 抽唔中飛影

而家蒲飯真香

時空陣營玩哂
最on9係佢唔會出返隻差唔多能力既
搞到冇蒲飯小約唔洗玩
請教一下 飛兵食唔食到地型效果?
黎恩同蒲飯 兩隻差唔多咁濟
係蒲飯有超絕
練超絕機應該練蒲飯定約書亞好?
唔打PVP其實唔多覺D新角有乜咁勁
用黎用去都係個堆舊角
堆新角就算練到6星都無堆八大金剛, 蘭迪,蕾加爾咁好用
出閃軌即係要練雞扎
但佢個配音真心難聽, 痰上頸阿叔講野咁
以前夢4霸氣勁多
一個單點一個aoe
根據自己個體系揀啦
btw why not both
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞