【I/A/PC】夢幻模擬戰 (55) 出閃軌應該可以爆po

1001 回覆
1 Like 2 Dislike
nga?
yes ar
今次挑戰關幾友善,最尾個關 隨便打

用銀騎 聖劍公主 拉娜 輕鬆
好似好勁咁
我覺得ok啦
骨王送既所以要求唔好
有先攻既單點3c同招2c aoe唔錯
係兵種無魔女

隻坦天賦同3c幾勁
而且好多硬既小兵
不過衰左無得反兩格
又無狗同蘭迪類似既光環
所以遇到刺客過坦
法傷單點
aoe debuff流就含撚

隻吸血女3c被動配章就已經百毒不侵
係驚禁療姐
佢d單點幾勁
不過個回血得主動打人先有就差d
3c打完人
對面唔死又可以幫自己全隊人加血都幾正

兩件都幾勁
D天賦同技能超多效果 點玩呀
又要抽爆
【不净冲击盾】:[物理伤害]攻击单个敌军,造成1.2倍伤害。攻击前每移动一格,伤害提升15%(最多提升45%)。进入战斗前使敌军随机获得一个不可驱散的强力弱化效果,持续1回合。

咁似迷騎招破滅之矛既
狼妹呢件專屬係咪收左宰相皮
唔使死人就有狼可以加速/再動
又唔使刷星同食超絕

I am watching you
就咁睇啲技
聯動唔係好特出
有啲失望
仲諗著安茲大人佢地一定開外掛
我好似冇狼女
想刷星都冇得刷
呢排太多打狗陣, 想加隻光頭女入BOX
想請教下師兄們, 效果好唔好
同埋配裝附魔0頭緒
武器:正義
衫: 唔知邊件好, 鏡面, 血紋, 冰鋒, 福金
頭: 提爾? 大地?
飾品: 一定要徽章? 聖王得唔得
附魔: 應該頑石?寒兵定鋼鐵
請教路 謝謝
3.主線通過獲梅露帕妮Sr ,陣營[光輝軍團公主聯盟傳說彼端],天賦沒變
初始技能(治療術)|初始兵種(僧兵)|解鎖兵種(巫女,天空射手)

【職業】:
Ini[修女]:習得技能(護盾)
1-1[大魔法師]:習得技能(冰凍)|解鎖兵種(精靈,女巫)
1-2[巫師]:習得技能(群體魔抗,冰錐)|解鎖兵種(大精靈,男巫)
2-1[司祭]:習得技能(淨化)|解鎖兵種(傳教士,武僧)
2-2[公主]:習得技能(禁衛任命,福音)|解鎖兵種(神官,驅魔師)

新技能【禁衛任命】:[支援]主動使用,使得單個部隊的攻擊、智力、防禦提升20%,持續2回合,並獲得[護衛]:“當相鄰2格內的友軍遭受物理攻擊時,代替他們進入戰鬥,持續2回合。”同時恢復施法者智力3倍的生命。(2COST,支援,冷卻2回合,射程3格,範圍單體)

傳說陣 有福音 有巫女 新sr補
血紋/巨人/原質都可以用 不過原質小心半血以下就gg 想極限堆防就光輝頭 唔係提爾/大地/原質 飾品一定綁定勳章 除非你唔用樹人 附魔就雙藍啦 始終都係防轉攻 可以參考下 不過最後都係睇下你自己有咩裝同附魔有幾靚
利申無小光頭
光頭女要極限附魔 唔係好建議
CHING棄驚未

女波波岩岩6星
諗住轉玩debuff box
本來諗住入戶愚呂 但係ban狗之後完全唔夾
玩戶愚呂唔是ban蘭迪咩?佢搭幽助勁到仆街 秒完狗之後幽助一拳一件
係呀
所以同debuff/aoe box唔夾
啊 係喎 要成個box換曬佢
原來我對幽遊白書都幾有愛
有3隻都係戰力排好前 (雖然係呃戰力)
幽助第3
藏馬第6 (頭5用魔物)
戶愚呂第1
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞