女朋友搵6萬蚊一個月...自己搵得21k...好自卑

257 回覆
842 Like 74 Dislike
me too
女朋友就專科護士
我自己就房署冗員
一工差成大截
正職揾得少冇問題,副業揾得多就得啦
Three times of his salary or two times more of his salary

中文唔好,我唔知佢啱唔啱。
呢啲叫幸福,唔係自卑
識人搵萬幾蚊,佢老婆年薪過百萬,但都相處冇問題。
個男既俾到非金錢既野佢老婆,佢老婆好鍾意佢,好依賴佢。

你有其他野吸引到女朋友就冇問題,到頭來都係睇有幾愛你。
識人搵萬幾蚊,佢老婆年薪過百萬,但都相處冇問題。
個男既俾到非金錢既野佢老婆,佢老婆好鍾意佢,好依賴佢。

你有其他野吸引到女朋友就冇問題,到頭來都係睇有幾愛你。
你智力係低人三倍
咁有冇結婚先
421v275
反映到連登弱智比例
畀我飛咗
d有錢女性格好有問題 控制狂咁
以前覺得自己食得軟飯就預咗要受
依家覺得咁辛苦自己不如分手

咁通常有錢女都比較有自己果套
但係真係咁冇未來?
女人角度
佢係鐘意你嘅,你窮到瞓街都照鐘意你。
宜家大把女人養返個男人洗咩自悲
你算好好架啦有份工算上進
有好多男人直接唔做野問個女人拎錢去玩
搵得六萬既人
竟然依刻想買九百萬樓?
暫時升唔郁 跌又快過人
又兩公婆無需要咁大空間
女律師? 定Surveryor?
帽事啦,佢依然俾你上,即係仲愛
明無?

成日話男女平等
睇錯萬六
Well said
而且搵得多自然洗費都多
唔洗自卑,叫得你上進佢好快會同你分手
下個會更好呀樓主
及早做定心理準備好過到時比人飛都唔知咩事
屌,d女嫌你窮又叫春
有錢過你但唔嫌棄你你又叫春
如果男搵6萬 女搵2萬係無問題
點解掉轉女搵6萬 男搵2萬有問題
首先,條女知你咩料,佢既然心裡有數,你無必要幫佢去諗點解佢可以睇得起你,你反而必須要相信自己有d位係ok既,將自己既自信同優點最大化,而唔好顯得無能為力,如果唔係佢慢慢真係會睇你唔起。
會 我同我男朋友就係咁
長期自卑 佢屋企人好似都唔太鍾意我
最近諗唔開想分手
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞