武漢可能死咗過千萬人-中國三大電訊商數據

756 回覆
2144 Like 29 Dislike
全國人口嚟講其實差唔多
呢個數字我信了
出埋英文版,轉比外國睇都好😏😏
支那仔係on9姐但蠢唔撚晒
幾百萬呢條數好撚誇張 點會冇人爆出黎
淨係拎電話呢個數據就吹到死幾百萬人 真係好柒
咁就應該唔止少1千萬
支共依家極重視保6呢啲口號式經濟指標
如果全國呢三個月只係死咗十幾廿萬人 即係每個省每日死百幾人
佢地又點會玩封城同停止所有經濟活動足足兩個月啊 睇支共嘅反應好明顯就係唔係死咁少人啦
可能戒上網
乜嘢都唔買
練仙呢
我覺得應該實數至少過1000萬,佢應該計過條數,死亡率大約1-3% ,感染既人估計應該保守估計已經過左3億,再做防禦已經沒咩用,直接herd immunity 了。因為咁所以小熊維尼先會復工
的確係好可疑
搵人擺上品蔥,果度既人應該更能判斷有冇其他解釋
我諗維尼都唔知
之前燒屍燒到咁 已經知咩事
無可能呀
武漢唔係話要網上搶菜同團購咩?
按理佢地真係唔會cut...
要cut都應該係外商/外藉員工...
但亦都好多粉紅回國呀
你地繼續打, 不過真係令人好撚尷

又停工又封城唔出街, cut 走啲卡有幾奇

我自己都有要呢啲19卡啦, 人地上面1人 幾張, 無街出cut走張好合理, 你地真係好撚可憐阿, 垃圾豬隊友
武漢都幾多高樓大廈,係咪都會有d外國公司既office分部
死成千萬既話,應該可以從佢地死左幾多員工參考下

工廠工人就難track但係office個d實要login,
不如上reddit 問下 有武漢分部既外國公司既it admin stat下d login?
強post,推俾藍色家屬睇!
呢排好似無燒
唔通轉左生葬?
你地講完,聯通係2月條數又會加番上去
Great work, brother!
Just shared in my Reddit post rising steadily in r/China_Flu right now.

Would love you all to help tweet about it too!
#StayHomeSaveLives #FlattenTheCurve #DontBelieveYouCanFly #ChinaLiedPeopleDied
窮未痴wifi 唔用電話上網囉
呢點唔成立,佢哋坐火車買嘢做咩都一定要電話no
而上面電話no實名制
肯定少咗好多人
首先,樓主真係cls咁犀利,我啱啱都覺得唔妥想上網check check,已經有咁詳細既圖
3千幾絕對係漏流冇可爭辯
冇喇喇少左接近一千萬個用戶絕對異常,尤其係比較前面既增長黎講
武漢消息近排好少流出,Twitter上面有人post左從屋企影出去,武漢夜晚既片,發現燈光好少,正常冇得出門應該個個係屋企開燈至啱
求大佬back up,繼續follow
兩個月無交錢就cut services
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞