武漢可能死咗過千萬人-中國三大電訊商數據

756 回覆
2144 Like 29 Dislike
之前香討果邊d人話美國10月已經開始投毒
畀哂短片/文章佐證 真係唔知d資訊點樣得來
但都間接承認左疫情10月已經出現
推呢個,
科學高質post
冚支剷
推啦,
今年中國開始5G plan
疫情長假後又重新整理客戶資料
數據可能有調整
但點都一定夠錢畀$5月費
佢講14.5 m missing mobile phone found佢係用緊另一個說法講緊中國電訊商1,2月客戶流失總數?
定係係另外一個source

中國移動自2017年以來的數據。 可以看到,直到去年12月,用戶量一直在增長。 今年1月損失86.2萬,2月損失725.4萬用戶。 今年,也就是#中共病毒#武漢肺炎爆發後 ,共損失811.6萬用戶。

https://twitter.com/jenniferatntd/status/1241164435722469376?s=21
中国有的是人
like and share
當我冇講過 香討d資訊完全冇意義
我果邊搵唔返個post
所羅門串緊支那啦
重點係而家係中國生活,用開手機嘅無左手機根本生存唔到
有親戚話出門要拎嘅所謂通行證,都係用手機掃描,叫綠碼
所以冇左咁多用戶,心照啦
死十億不是夢
人均GDP 爆升
一千四百萬=十四億人嘅10%(假設真係十四億)
同意大利死亡率係差唔多
英國要群體免疫,60%中就要幾年,
大陸死1千萬人,14億人全中就用2個月,

連登仔為左贏共產政權,開始用番抹黑,當人白痴
你咁多網軍,夾夾埋埋就唔止幾蚊啦
留意返用户總數3間加埋係15.8億
要再study 多d
唔夠呀
後面要多兩個00
就算真係死咗成千萬人, 中共唔在乎架
一千萬人= 10,000,000
十四億人= 1,400,000,000
10,000,000 / 1,400,000,000 x 100%
= 0.71%
連 1% 都未有
死一千萬人對於中共嚟講濕濕碎啦
對於中共嚟講, 死一個李文亮係悲劇, 死千萬個中國人民係數字

依家中共在乎既, 第一係賺錢, 要工廠開工, 要工人開工
第二係維穩, 維護佢既政權, 維護佢既軍權

- 完 -
揚咗,等睇下個月果1000萬用户上返線
我唔信
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞