月經貓砂post 入黎放低貓砂牌子? N1正垃圾

161 回覆
1 Like 1 Dislike
佢話上個星期送 到今日都未
見到佢fb出新post加左價
屌,唔對路
隻富士貓係咪即係n1嚟?個包裝袋一樣
用過n1同小白隻包裝袋又係一樣
個人感覺n1小白同呢隻好似同一間廠整出嚟咁
冇咁靚啲砂就用n1包裝靚啲就用小白
而家整多款富士貓出嚟
但係感覺上富士貓係好用過n1 起碼唔係粉同大塵
屌 唔撚係掛
佢琴日先送到貨咋
可唔可以講下呢隻砂?
其實礦物砂同豆腐砂用起上黎有咩唔同?
我屋企果兩隻用N1唔沖落廁所
但近排真係想轉了
本身用緊N1, 我都係FB見到呢隻KLITTER, 貪平一次買左6包
好快就送左黎啦WO
因為N1未用哂, 而家溝緊砂, 感覺上係冇咁易粉, 同埋吸水力凝固都好過N1
之前N1有機會痾尿之後會痴到盤底, 而家冇乜
唔多鍾意陣味 仲要係大陸制
大陸製嘅? 我好似搵唔到產地 但佢又寫澳洲
我係之前問竉物店員工 個人答我係中國製 我都係搵唔到產地
一定好臭。
用緊N1 但準備轉貓砂
網上見到豆丸隻NE-KO 花茶味豆腐砂好似幾吸引
有無巴絲用過 分享下
支持黃店
honey pet唔錯
好用 但花茶唔再出
豆丸真心好用
黃店黎嫁!!
FB 見到話韓國貨 但我略略查過似大陸貨
主子唔肯用豆腐砂 點可以令到佢試下
用沸石砂,勁方便。雖然相對貴少少,加上本身主子食生肉,真係一啲都唔臭

用過栗米砂見到粉塵多就
粟米沙黎可以沖落廁所,佢結水力算幾好
但有時剷尿個彈會有d碎濕濕跌番落黎,所以換沙多數要換哂
有冇豆丸用後感
想請教下巴打餵生肉
你係買急凍肉定商業生肉定凍乾
大部分貓砂都係大陸貨㗎啦
不過呢隻真係好用
屌佢老母。。。頭先個仆街司機打電話屌鳩我
佢叫我二十四小時留喺屋企同佢收貨
又話因為個停車場得15分鐘所以要再收到我$20
好撚嬲 啲態度仲衰到呢
發誓都唔會去嗰間fb乜撚嘢直銷買貓砂
買埋最後今次真係永不取錄 就算佢送俾我都唔要
態度咁差 佢夠膽死同我講話我買得9包要人送上門
仲要用粗口鬧我 真係會後悔點解頭先唔鬧翻佢
如果唔係我想要啲貓砂我都費事理佢
唔通我自己落去拎啊? 佢話係包送上門喎
佢仲好笑到要叫人收多啲錢 因為個停車場問題
我俾錢唔緊要喎 15分鐘真係乜都夠啦
我上次成架貨車搬屋 2個人都係用咗10分鐘咋
佢宜家呢個係貨Van 真係嬲到飛起
好用 真心
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞