月經貓砂post 入黎放低貓砂牌子? N1正垃圾

161 回覆
1 Like 1 Dislike
Lm 學嘢 本身用N1
之後轉植物之芯綠茶味 但隻味好假好難頂
有啲想轉沸石砂嗰款,但衰仔有時會軟便怕會好麻煩
木砂我初初都有比佢地用過,牌子係Golden Bonta,但冇成腳木屑既情況喎,你果個係雙層貓砂盤?
你可以留意下unicharm隻沸石砂,換尿墊就得,d砂就大概一個月換一次,平時都係執屎。轉左之後已經冇乜點砂出黎,因為d砂好大粒同埋呢有隻地氈有好多個窿,可以放係個貓砂盤前面,佢一出黎d砂就跌左落地氈d窿度,都有d幫助,我之前係淘寶搵。
沸石砂軟便係有d麻煩,會痴晒落d砂度。我兩隻都係腸胃唔好架,間唔時軟便爛屎,唯有將掂到既砂都執起,但沸石砂真心方便
想問喺邊度訂開
轉左廠咩
用開韓國wewe玫瑰味
我覺得隔到味 推介埋俾fd用
但最近代理斷咗貨
我都係去寵物店買其實網上買都差唔多價錢
個人覺得貓尿depends on性別 貓仔啲尿會騷啲 貓女冇咩味
但貓屎就真係好撚臭用有蓋既貓砂盆會幫到好多
豆腐砂用到最底嗰啲點都有少少粉塵
因為我養貓女 尿就冇咩味 屎就用咩都係臭 所以我用有蓋貓砂盆

揀豆腐砂我比較睇容唔容易比隻貓帶出嚟、結團會唔會一鏟就散
因為阿媽好著緊貓尿/屎會好大陣味搞到間屋好臭,黎緊養個隻係貓女咁都好d

最近用緊呢隻 個人來講都好控味。。。
同埋佢一啲都唔粉,凝固能力都幾好。。
好過N1好多 自從N1係湖北製造之後冇再用過
我本身仲諗住買植物之芯
我都等緊呢隻送貨
btw,ching你去咗邊間買呀
我嗰間KLitter長期唔應機
N1 轉左呢隻
好用 除左香左dd
咁正?
佢會唔會好粉呀
呢隻搵左幾間都好似唔見有咁
我都係搵左facebook賣廣告果間咋
佢連N1 都話垃圾, Fussie cat 唔洗諗
佢有粗條幼條兩種,N1 跟本由頭到尾都係支那製
用左10年都係支那製,只不過係俄羅斯牌子
又係佢好慢呀,等咗佢兩個星期都末有貨
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞