正式確定:SmarTone 宣佈 愛立信 5G 成唯一供應商!

653 回覆
1257 Like 9 Dislike
56k已經夠
Sony當年買左愛立信的手機部門
想問下,咁多間電訊商,係咪得SmarTone 唔會送資料去中國

利申:份閪國移動約4月完,今星期去轉第間,急問
咁Smartone同Vodafone又乜關係
以前有Orange, 同和記又係乜關係
講得出Orange同Vodafone都覺得自己好老。
你以為電訊商換back-end等如你屋企換router 咁易?
3誠哥用屎為
smt shk唔用屎為
自己取捨
第一次聽愛立信依個名 原來係Edison
smt滿人啦,咪撚轉過嚟
Ericsson 不得了
變5g 大佬
好難講smt係新鴻基
但無論華為, 愛立信, SMARTONE, CSL, 俄仔, 其實都係用大陸野, 利申, 做過大陸天線公司AUDIT。
song ericsson 個 ericsson 呀
屌,咁究竟邊間唔會
開頭諗住轉3(誠哥),但樓上又有人話3用屎為
你覺得佢一開始同華為合作嘅原因係咩
轉台了
用開smartone
3HK用華為,連登仔咁都撐
用消費者力量,話畀電訊商知,用Ericsson 係有人撐
避唔到
自己取捨
上面有人話Ericsson都係支那嘢
呢啲嘢要自己研究過先知
重點係技術係由歐洲公司own,唔受支共控制
Vodafone 班智障以前信臭閪蚑那既入世承諾,以為臭閪蚑那會開放電訊市場,諗住同smartone合作打臭閪蚑那市場。最後Vodafone 夢醒,咪斬纜離場。
一個自動送中
一個手動送中
如過咁計可能益誠哥仲好?
想問下收得好唔好?會唔會話搭黨鐵多人就收唔到咁
用Smartone 當撐Ericsson啦!屎為有政府補貼不公平競爭,已經好大威脅,我地有能力支持Ericsson or Nokia, 應該盡力支持
Push
至於業務遍佈全球的「3」,曾經使用NEC和SIEMENS等國際品牌,但去年也轉用華為技術,聲稱為提升網絡容量及覆蓋,為 5G 網絡準備。

點解唔轉用愛立信
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞