正式確定:SmarTone 宣佈 愛立信 5G 成唯一供應商!

653 回覆
1257 Like 9 Dislike
本身就用緊smartone 你都傻尻黎
SMARTONE都係用通宇通訊天線
想轉smartone誠哥個3HK跟未
又要屌又要用真係辛苦哂你
咁有骨氣值得一讚
發夢
藍好過紅
無咩可能,上次我貼個 cmhk list 都畀人屌到開花
3 core network 用屎為wor
賣相機嗰間呀屌你

考會考嗰時用嘅電話...仲要係PF唔係PH768
貴嗰部PH788用唔起
Smartone 成個network (Radio 同core network) 都係single vendor 淨用Ericsson, 咁起碼肯定無條後門將你d data直送上支那先。但如果港共出搜查令, 咁不論你用邊間 vendor, 佢都係要交你資料出黎
唔好講 寬頻HKBN基樓都用華為Router ,未計你屋企隻modem
唔知netvigator、 i cable、HGC係咪一樣
台灣遠傳同最大個間中華電訊岩岩都公佈左5G network用 Ericsson 屎為死返支那喇
咁樣講iphone 都係manufactured in Chi na 喇, 大陸hardware 係勁, 但software, semiconductor 5G modules 呼又係用qualcomm intel cisco
吊你就真係喇 用就唔會依家用呢種plan 唔係唔撚用你搞撚錯人意思 同埋用唔撚用都唔關你事 你自己理解錯人意思 衝出黎博吊 應你已經好撚仁慈
仲係度扮型 我吊你老母你條on9仔 無啦啦叫人用中移呢種cheap台 仲唔係博吊 型撚夠就自動收皮啦 吊你都廢撚事
大把窮撚國,垃圾國會用屎為,甚至日落國都有40%用屎為。
窮令你無得揀,但我地未至於無得揀,所以一定要撐Ericsson 同 Nokia
呢部垃圾用兩嘢壞sim slot.....
柒到咁都有得打飛機鴨寮街廢老咁
https://youtu.be/dzEZo_Dq7lM

唔講都無留意
仲係女嘅時候
Ericsson唔係比罪大食左咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞