正式確定:SmarTone 宣佈 愛立信 5G 成唯一供應商!

653 回覆
1257 Like 9 Dislike
電話部門姐
core之後再出街既fixed line fibre個d呢?
fiber line 淨係handle transmission, 除非佢勁到不留痕跡中間做手腳,transmission 出左咩特別野其實好易睇到 利申: 識個telecom field engineer 佢解比我聽
屌你正呀喂!
Sony幾時先肯正式賣Xperia 1II呀?SmarTone應該爭個電訊商獨賣返嚟聯乘自己個5G網絡,咁就真係復刻Sony Ericsson
屌你咁都得,正呀喂
華為唔會搶,因為淨係嗰三個台已經夠佢蝕到入肉
單單生意蝕住做,market share夠晒啦,仲爭黎做乜
搶晒d生意但係仲係咁裁local staff,好仆街

E///自從cmhk被搶之後已經裁左好多人
宜家總算叫仲喺香港有生意
如果唔係可以執包袱走人

btw,數記機樓一部華為機都冇?你信唔信?

呢d都係一門生意啫,唔駛下下都扣黃藍帽子,因為真係多鬼餘
咁都畀你諗到,快d獻計畀smt
總之唔用華為做核心網就撐
SmarTone真係好用而且做到市場嘅niche
你覺得個人私隱緊要啲定區區對家一盤生意緊要啲 而家俾佢見識下唔奶共嘅好處唔好?
利申:前行家,ok?

唔好因為佢話用e///就打晒飛機
黃藍呢d野好多都好難純藍又或者純黃
如果因為咁樣就high晒,咁都好嘅,起碼平時睇黃店唔好咁高門檻
叫你地冷靜d,唔好咁high,睇定d都唔得嘅
咁巴打有咩好建議?
一心諗住去發夢嘅,都係用返老方法啦
唔好對d台咁有期望

至於藍黃呢家野
人人心中有自己把尺
最緊要唔好用大陸移動就得啦
現有客戶未必有優惠
啲台通常俾更好的優惠俾非現有客戶過檔
好仆街🖕
lm
hkbn modem 有得揀用 nokia

聽講 hgc 都係
上年6.9前6.6同6.7 HKBN全港斷線兩日,咁7號定8號新聞就報導話佢機樓個華為Router出事搞到全港大斷線,咁我諗HKBN意外被爆出用機樓用華為,咁其他公司又會唔會用華為? 唔出事真係無乜人知。你屋企係咪用唔用華為modem,依家只係眼不見為乾淨咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞