正式確定:SmarTone 宣佈 愛立信 5G 成唯一供應商!

653 回覆
1257 Like 9 Dislike
咁多人吹奏SHK
唔係下下俾粒膠我以為自己好醒

冇得賺都做,係為左market share
market share夠,冇必要搶埋數記
況且全香港用晒華為,有新feature,新機,冇得benchmark,唔知個問題喺邊
所以華為其實冇乜點出力去爭數記呢個客

唔好以為數碼通/shk咁有骨氣
人地收夠籌唔show佢咋

鬥上客多?
數碼通永遠打輸人地一條街呀小朋友
所以走嘅路線由3G hsdpa年代開始已經係賣coverage賣服務
人地3仔人仔一個$78 384k限速plan你地跳晒過去啦
電業生態/香港人心態係點,搞清楚先啦

叫你耐唔耐去間黃店食個爛柒飯俾舊幾水冇問題呀
事實上有幾多人個個月肯俾3舊幾加埋fup任砌?

我就用緊數記月費7舊水4張sim+fup任砌嘅
你呢?
自推
smartone用家表示欣慰
家居上網好似無得避
Hkt 1010 csl 未投共囉
係其他間間都奶 , 得smt叫好, 又話建立黃色經濟 , 到頭來個個csl cmhk
想岀賣資料
Cmhk專係八大同d新黎香港蝗學生promote
無可否認香港多港豬
唔通吹奏華為咩
唔吹奏SHK就要吹奏華為?
吹奏緊愛立信
巴打,除smartone 外,其他台全部屎為,咁應該用咩台好?
你避到個core咩
香港寬頻選用華為最新核心路由器NE9000

https://hk.finance.yahoo.com/news/香港寬頻選用華為最新核心路由器ne9000-070000746.html
避得幾多得幾多
Hello moto 都唔錯
答案係b呀!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞