袁國勇撤回《明報》觀點版文章

615 回覆
144 Like 211 Dislike
兒登仔自己匿係鍵盤後面叫人浪漫主義
如果袁國勇再黎得個記者會公開屌柒柒婆話言論受到政治打壓劈炮唔撈我就真係敬佢做我偶像
講真其實篇文style 係有d 怪雞,又咩庚子呀第一段又chok 到文言文咁,感覺上係一個斯文書生忍左好耐睇唔過眼要屌出黎咁,好似唔講粗口既人第一次講粗口咁
原本冇關 撤回就=同政治有關
封關係佢唔封咩
又跪
一個大學教授你覺得佢有權封關
最多咪又係建議政府封關
你養?
pin this
你都傻傻地,企係道德高地9up幾句就最易。袁國勇係香港數一數二既社會賢達,肯企係香港人呢面,我地更加要支持佢啦,而唔係批鬥佢。淨係識批鬥,同支那小粉紅有咩分別
你點知佢背後收到咩恐嚇, 人地寫d咩要徹回唔通要問過你? 人地愛香港, 想係香港盡力幫手, 無耐出左篇文有無數咁多人叫佢收聲, 威脅話跟你D學生唔會有好日子過, 咁你點?
屌完中共淆底收回?
唔好忘記佢而家喺香港 唔係外國
中共想你全家消失有幾難
之前封關又做得差

wtf?呢樣關777事,最多俾到盡都係屌食衛局同張竹君

關袁教授乜事阿大佬?
身為公眾人物講真相
被迫害都要俾你屌
留意返,佢原文係寫中華民國而唔係台灣
龍振邦及袁國勇在記者會跪低公開九十度向支那人和中共道歉就有可能既
「包括梁卓偉、福田敬二、袁國勇及許樹昌。顧問團可以直接將最新情況向特首作出匯報,及將建議直接向特首反映。」

林鄭聽話就好啦
袁國勇醒過呢到7成連登仔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞