有無傢俬舖好推介?

95 回覆
8 Like 0 Dislike
用料手工都一般,唔耐用
推一推
報告返,最後都join咗yOURS 希望間野ok la
同埋都諗住同係廿一由八造下某啲傢俬
Ching
我之前都有搵過佢地
我而家仲心大心細 😅
搵過佢地嘅意思係搵過佢地傾?
定有搵佢地做過野
廿一由八料靚好貴,如果唔係有錢同埋自住返十幾廿年,真係買返啲平平地嘅好過
如果只係租樓住就真係唔駛買佢。
點伏法?
一分錢一分貨
百貨百客姐
我主要係訂造主人房啲傢俬
地台連衣櫃大約$30000-$40000左右
實際幾錢仲未知,因為仲未開始整
收樓遲咗,要到時上門度哂尺先知
所以你問掂唔掂,我而家都答唔到你住

不過,暫時同呢間野傾過幾次,我個人覺得唔係好掂
個designer成日拖,到而家都無實質特哋想要嘅野比我睇到
改一次design ,都要追要問,都仲未比到
唔洗客氣
佢哋聲稱因為個排好多人收樓,所以比較忙wo
其實佢哋拖我唔係問題,因為我仲未算好urgent...
如果佢哋有同我定期交代下啲進度,或者遇到咩問題要遲啲先交貨,同我講聲嘅話會好啲
而唔係每次都要我親自去問先答你~
自問覺得比佢哋時間好多,中間都無點騷擾佢哋
起碼每次都成幾個星期先問下佢哋進度
巴打,最後主人房做成點? 我最近都搵緊裝修公司訂做主人房既地台連衣櫃連床
留名
有冇update thx
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞