有無傢俬舖好推介?

95 回覆
8 Like 0 Dislike
黑同藍都係仆街
支持黃色經濟圈
我覺得要有人comment過先用得過
因為就咁行Show room都好易奶野..
我前排行個間showroom 啲野好高質架..但點知原來伏來
佢訂造都係 made in japan。
Centro係藍?
識貨
之前裝修都搵過觀塘d日本傢俬鋪

除咗alot,仲有live a life home同形日居

live a life冇alot咁多款同牌子,不過可以兩間都望下再比較,同埋其中一個老闆幾好人

形日居賣既款式同價位就相對上平民d,但都幾抵玩

希望幫到樓主
咦..係咩..
但我前幾日先同佢個designer問過
佢地話訂造用嘅個啲木唔係日本架wo
alot幾好
買過dinning table同兩張chair
Lm
錯手負皮左sorry
留明 想知多啲
我有客新屋搵過廿一由八訂造左唔少傢私,成件事係加好多分,好想 post 相,但怕熟人見到。
感謝你嘅推介..alot同形日居都有睇過..
覺得啲款左都差不多..
但個人都幾鍾意alot某啲廚房嘅bar台設計,但仲未搵到真心啱心水嘅傢俬

老闆好人呢樣野就唔好咁信人..
其實佢地大多數對住客都好好人,所以都係問下唔同人意見好啲,好似某啲黑店緊,sell緊嘅時候都好好人,點知背後黑到傻
你咁樣講,好想睇wo..
吊大家癮
Btw 呢位ching係做咩?都係做設計?

廿一由八呢間咩風格較多?
定客人想要咩風格都整到先?
我之前個 designer 都有幫我去搵 alot 格過訂造電視機櫃,佢都有話會係 made in japan,但女友覺得唔駛玩到咁大就搵返個 designer 幫我造。

咁搞笑...咁要再問清楚先
唔該ching先

定可能佢個陣講用嘅木料唔係現貨個種達日本安全標準隻料掛
有無人知commune呢間
佢地 d style 都幾 vintage ,襟睇𠴱隻。
我之前揾開 Woodmark 訂造實木傢俬, 下次會試下 廿一又八
樓主想要北歐風
點解求輕屌 從來都唔覺買大陸貨中資藍店有問題
真.港豬
我唔介意你咁話我
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞