有無傢俬舖好推介?

95 回覆
8 Like 0 Dislike
都係𠴱 d friend。

其實北歐定日式都好,都係講簡約,偏偏香港屋細,d野好多時有位就放,件野就簡約,上面既野就亂同雜,搞到好不倫不類咁
似係囉
其實真係好睇款式係點
Vintage有d都其實不錯~~~
反而而家好多香港嘅所謂北歐, 唔知點解完全兩樣野來
可能大部分designer都係想迎合返香港style
呢間應該係廿八由一? 其實睇落好多都不錯
反而想睇下ching頭先講朋友有搵呢間訂造..想參考下有幾正
但好似無見到呢間有做地台床
其實係架, 所以裝修我好, 但自己都要識打理
唔係好快變返港式style
完全諗唔明呢間野點解可以攞到獎
去啲工廠睇下會唔會平啲囉
觀塘嗰堆咩駱駝漆掛 最近親戚搬屋去嗰邊睇都唔錯
唔明點解仲會有人叫話去支那寶到買 分分鐘用完短十年命
請問點解Centro係伏?我啱啱訂咗張床同埋個書櫃
呢間野開海鮮價
會呃9你做緊限時優惠氹你落$1000訂
唔識實比佢劏
廿一由八唔係廿八由一
其實係個黃字拆開

呢啲相係佢地,你揾佢地facebook就有
向 fb 有埋價錢。
start from zero呢? 應該玩木始祖黎
睇錯sorry
但間野無床好似,聽日去問下先
Thanks bro
廿一由八都幾貴 不過值嘅 但我買唔起
所以我成日要執屋,物歸原位,有野就扔
以前好似見過報話成個上牆櫃冧咗
我都係抱住睇下嘅心態去睇下先咋..
唔再敢咁快落定論住,睇下係咪真係咁值得先啦
如果真係值得嘅程度係令我心動嘅,咁貴都抵嘅
因為一用就用幾十年,其實不錯嘅
係啊,所以真係要諗過度過..
我都蝕咗1000蚊訂
你一google就搵到好多人講呢間野嘅衰野
sales真係好吹得,showroom d 版都好好玩,但咁多負評真係唔敢試
廿一由八同出面日本製胡桃實木差唔多價
比我一定揀日本製 手工一定好過廿一由八
要來佬野 就要一件頭咁買 訂做好貴好耐
一係就訂大陸做 不過就黃仔老闆開既
可以用來佬料做
係..我都驚呢樣野..
大啦啦幾萬蚊訂造都驚架
所以而家唔知點好
今日去過ching介紹過嘅yOURS
暫時同佢地designer傾過都唔錯嘅
我地話比佢聽想要嘅風格同要求都話可以做到
但唔知堅唔堅啦,因為暫時係showroom睇嘅傢俬都偏港式
但聽佢地介紹又唔錯同幾有誠意嘅
不過始終經歷過centro要諗清楚先

Btw有無巴打幫襯過yOURS
比你講到心郁郁
週末我又去睇下先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞