[祝所有人身體健康] 曼聯永不忘記光復香港時代革命終極FF吹水區 [830]

1001 回覆
6 Like 3 Dislike
依加我曼算唔算最已陣?
前鋒:利日利亞神鋒hello,英撚未來神鋒拉福
翼:法國神童馬仔 新巴爾djames
攻中/中中:英撚神童連美斯 魔童般奴 天才普巴
防中:馬迪 費特
右閘:攻守兼備雲比沙卡 大把前途dalot
左閘:英超top1左閘shaw
中堅:世一中堅麥佳牙 最強冰人連迪路夫
完全諗唔到咩位係需要補強/可改善
我曼下年絕對可以沖擊冠軍同歐聯....
我地英超potm 對上果個係邊個? ddg?
即刻2個負評係咩2c
以意甲黎講唔差
出到歐聯就完全比下去
硬件太差 但又未勁到carry中場
結果唔湯唔水咁
2015 年12月 哈佬拎過potm
快d續啦 塞撚死晒班讀心撚把口
後費sir 年代拎過4次
2015年9月 馬仔
2016年12月 伊巴
2019年1月 福仔
2020年2月 Bruno
加盟只係1個月
終於喺體育台睇到個post
Pogba has been staying longer than usual at Carrington. He would have likely rejoined training already if it wasn’t for the fixture against LASK. [the athletic]
留名射精

Halo真曼
叫佢經理人減價
要返一、兩個真翼鋒
中間一被人封死,就冇後備plan
我玩fifa買左sancho + 般尼茅夫隻Fraser 做後備

火影狗lan
右一 lukaku
右二 welbeck
中 young
左二 valencia
球隊好返即刻想留低再黎過
其實痢狗自己想拎冠軍

係都要搵我地做稻草人先安樂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞