[祝所有人身體健康] 曼聯永不忘記光復香港時代革命終極FF吹水區 [830]

1001 回覆
6 Like 3 Dislike
呢件要交俾lin去演繹到
好襯普巴
呢件樣衰D定件壽衣樣衰D
笑撚死

呢件好非洲feel

櫬紅色字應該ok
人型著乜都型
又可以慳返啲錢買口罩
占士著住呢件全速跑 應該會睇到眼花

同埋呢d 流出相次次都影得好核突
實物同官方圖次次都第2個世界
對手產生幻覺

依件如果下季出實個個話正
老實講...都係唔撚掂
馬莎啲阿伯polo衫燙個隊徽
呢件應該純粹係俾費sir覺得黑仔啫

好似仲有一件黃色撞綠色作客都係勁黑仔

兩件都想入番
好撚貼切

不過呢D都叫正常衫,西班牙有D衫真係著上身都會覺得尷尬

屌你件肌肉衫玩cosplay進擊之巨人咩
美國總統川普理直氣壯將新冠病毒稱為「中國病毒」,林書豪今天在推特反擊指出:稱中國病毒是污名化亞洲人,這種微妙的反華資訊,只會帶來更多仇恨。林書豪對川普喊話,希望他能大力支持那些因為防疫不善而遭受苦難的弱勢群體,包括那些受到種族主義影響的弱勢團體。

林書豪表示,亞裔美國人確實受到威脅和人身攻擊,他對這些古老亞洲模式的污名化很不滿意。回應網友留言時,林書豪反問:主要媒體用武漢病毒稱呼疫情,難道沒有一點反華情緒嗎?亞洲人沒有受到不公正的人身攻擊嗎?使用新型冠狀病毒或者COVID-19很難嗎?為何人們在危機中,還大玩責怪遊戲?

林書豪去年離開NBA暴龍隊後,轉投效中國大陸CBA北京首鋼隊。他在推文強調,現在大家需要真的保持團結,一起對抗這個病毒,記得洗手,保持社交距離,認真對待,注意安全。

法國叫親lin都係on9
咁西班牙流感係咪污名化西班牙人?
咁香港腳係咪污名化香港?
日本腦炎係咪污名化日本?
伊波拉病毒係咪污名化剛果民主共和國?

佢要反歧視無問題,但唔該用返相同標準去睇其他用地方/國家命名既病
條友賺支那錢, 奶共奶上腦啦
中國=/=亞洲
哈佛喎
買左紫龍舒米高 主場麥湯 黑客未印
一早就有人爆話有事, 班狗官驚俾人知唔去理
而家傳到全世界都係, 唔係中國肺炎係咩
喺支那打CBA仲翻牆用twitter
屌佢老母,身邊仲要有班on9係度吹奏話支那今次抗疫做得好,屌打歐美各國,支那形象大升。
呢班on9對上兩個月訓撚左?唔係支那刻意隱瞞疫情,放500萬個冚家剷人形生化武器出黎撚會全球爆發呀
仲要同我講共產黨今次真心為百姓做野,香港人為對共產黨改觀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞