[祝所有人身體健康] 曼聯永不忘記光復香港時代革命終極FF吹水區 [830]

1001 回覆
6 Like 3 Dislike
華倫西亞官方宣佈球隊所有僱員,包括球員及教練,有35%檢測結果呈陽性。
據當地記者Alex Silvestre報導,至少有12名一線隊球員感染。

就係咁先柒, 返去俾隊友笑到面黃
就好似當年嫌AIG無design
之後就送M巾
好似仲有兩年就完

只求 下次唔係支那野, 唔係中文字
我已經好滿足
七八千鎊一張不如留喺到等死
咁搞法呢代足球實出現斷層
最柒真係AIG,成個長方格喺心口
唔好呀, 中文字點買得落
喺香港你都唔會on9到拎住未俾錢既嘢行出門口喇吓嘩
隊波咁難得由谷底打返起
我諗普巴就算係嚴重受傷到斷腳,斷ACL都會俾人話佢係扮野,話佢唔想為曼聯比賽所以扮傷

個人覺得好靚

限左有顏色既LOGO 先係最柒
淨色既LOGO, 純字 其實無乜問題
英超都有紅字嘅,但本身 third kit 都得好少機會會著
讀心術師進場
要搞更衣室政治
人工低過ddg所以罷踢
無得做隊長所以罷踢
隊友成班垃圾唔同呢所以罷踢
借返P仔過去幫手啦, 順手帶埋LIN走
印象中香港都有名人試過,好似林子祥試過偷太陽眼鏡
https://hk.entertainment.appledaily.com/entertainment/daily/article/20150612/19180991

如果同足球界有關既就有亞洲進軍歐洲第一人(印象中好似係)張子岱試過係超市偷紅酒

https://hk.appledaily.com/news/art/20110409/15152127
始終覺得sharp 同voderphone靚D
出手唔闊綽點做豪門呀 ?

送 !

送P仔 再加個LIN 比佢地
可以帶動埋衣著潮流
練波又可以玩倒立 搞下笑
唔知足就出事架喇 ..

你想要 阿里爸爸 定 娃哈哈呀?
五糧液
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞