[祝所有人身體健康] 曼聯永不忘記光復香港時代革命終極FF吹水區 [830]

1001 回覆
6 Like 3 Dislike
係咪James?叫既佢pass都唔撚傳
Fernandes has joined up the Manchester United dressing room by helping those who do not speak English fluently and helping them converse more easily with the English talkers. [br]

邊個英文唔掂?
係咪James?叫極佢pass都唔撚傳
威爾斯人踢開英冠, 唔會唔識英文下話
ok 其實係我
巴西人都講葡語,fred?
串尻James 嗌極都唔比 獨食尻爆姐
格拉沙隊nfl洗大錢簽tom brady
呢條撚樣賺曼聯錢係美國搵件c朗級數既nfl球星
英文係威爾斯官方語言
google完
小湯瑪士·愛德華·派翠克·布雷迪,職業美式足球運動員,NFL球隊新英格蘭愛國者的主力四分衛。 布雷迪為愛國者效力長達十九年,帶領愛國者九次進入超級盃並六次奪冠,個人四次榮膺超級盃MVP,是NFL歷史上戰績最輝煌也被廣泛認為是最偉大的四分衛。
bruno係咪用咗葡文同佢講傳波
係咪話以前費sir年代
要全部人用英文溝通 防止小圈子同提場無人應機
RB係另一個極端黎,佢玩法律條文黎拎哂控制權之後再打上去德甲,比賀芬咸班主揸隊波廿年先有得揀廢唔廢個50+1係唔同玩法
Lin仲未係ig玩#stayhomechallenge既?
可能人地用威爾斯文呢
啱啦 巴西人講葡文
Tom Brady 就連我呢啲冇睇美式足球嘅人都識,好似唔睇足球都會識Messi / C7咁
人地講Welsh 唔識聽英文
竟然唔係愛國者退休
我好似曲得濟
打左19年而家幾歲呀
要講明
隊海盜點搞都係垃圾架啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞