Pokemon玩具討論 #4

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
買啦
好彩有搵舖頭補訂隻小光
係 好彩有巴打通水 有得補訂
想佢出第一代三鳥好過
三神鳥如果出
應該差唔多大細

btw 又要諗俾咩架撐起佢
實俾啲sub9膠zip下體位算
根據過往經驗都幾難唔係
想問大家知唔知邊間pokemon centre有地區限定版比卡超?

除左東京站,橫濱,岡山,沖繩,京都之外仲有無
可以話係呢個系列特登等你可以隨時轉你鍾意既小精靈擺埋一齊 好似奇異種子係配大木博士 你唔鍾意既可以換落red green blue到同埋佢都做到企得好穩 正常擺無咩問題
唔係間間都有㗎咩
只不過好多時去到都賣哂
間間都有架咩
你指毛公仔? 我見skytree/機場果堆就固定有既 好多貨
成日出活動/紀念版 好難儲得齊
係啊
我見東京站係車長,岡山係桃太郎,橫濱係水手服,沖繩琉舞服,京都係藝伎

但係去過梅田、鹿兒島、福岡呢幾間唔見有特別有,係賣哂定無出過
應該話Pokemon store就每間都有,Pokemon Center就唔知係根據啲咩尼出,有啲有限定有啲無

只係啲機場/車站既Pokemon store好多都係同一套衫,但係身上個地方名轉咗就算

另外睇官網鹿兒島都有限定啊,好似係車長衫
十年前
咁上次去應該賣哂
睇黎好難儲一set
要儲齊好難
再加上去到果間舖頭無貨真係好灰
我之前去沖繩特登搭車入去aeon個outlet都買唔到琉舞服,橫濱有3款我又淨係買到2款
https://www.pokemon.co.jp/gp/pokecen/chinese/
廣島限定有紅色鯉魚龍比卡超(廣島有隊棒球隊叫廣島鯉魚)
pokemon center除左澀谷果間新起未去,其他去晒
個死人中國肺炎搞到我冇得制霸
去哂
有無買到D限定版?
我得四隻
係Center唔計store, store太多去唔晒
初期有買d公仔,京都藝妓鳳凰利基亞比卡超呢d
同埋期間限定promo果d,lets go果期伊貝x比卡超
但到尾發現擺一陣就收埋就冇再買到

有冇師兄有上開ig個d買日本centre d野?
見好似好小有人po出黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞