Pokemon玩具討論 #4

1001 回覆
3 Like 2 Dislike

兩隻伊貝想J死人咩
全套都靚

有冇人知依套邊道仲有得賣?

有冇人見過香港有依隻公仔賣?
去過好多地方都冇
https://www.pokemoncenter-online.com/?p_cd=4521329291574
連pokemon center都冇貨應該都幾難搵
前個幾月仲有好多fb gp人放依隻,你慢左了
不過實物好麻麻
都係睇現時點、信和個啲有無
抽左六尾,差唔多係最重個盒
Scale world我都太遲入坑,而家淨係入咗初代同金銀火主咋,想問問金銀水主同草主,係唔係日本嘅poke shop都無得賣?
大力鱷同大菊花去奇趣天地同aeon呢d舖搵下仲有無,雖然個價係偏貴
唔該哂巴打,但係月桂葉同藍鱷係唔係就要食炒價?

幾正
邊到有壽屋既figure 買, 現時點 信和搵過都無
我早幾個月都搵左好耐
我懷疑全港都冇哂
一係等二手, 一係網拍食炒價(約$1200一隻)
最後變左係amazon買, 價錢都ok
$800連運費買隻小藍

p.s 宜家現時點2樓角落間figure店仲有Sun/Moon女主, 小荿, XY女主賣
小荿
小茂
好耐之前keep住捕住啲鋪路逐隻訂 呢個系列可能少人訂 好少有入多現貨賣
明明呢個系列好高質
amazon jp ? 我未用過amazon
連代運$800?
yes, 我都係第一次用amazon
我唔太記得個details, 我好似揀左amazon 自己既快遞, 但運費要成舊水
但都ok快收到貨,原本系統寫要10日先送到, 但最後件貨就3,4日已經送到上門
thanks 咁使唔使搵buyandship 呢d幫手轉運 定直接送上門 唔識
揀完自己地址佢送就送唔送就要轉
小藍應該送
壽屋有d center 限定的真係完咗就冇,好似莉莉艾就算上網搵都勁貴
前排抽選過平左了
咩叫抽選過?
我都好鍾意嗰隻莉莉艾,要買係咪都去Yahoo jp買最平?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞