[長文警世post] ig 黃店soul.852 賣假鞋、淘寶野

763 回覆
328 Like 9 Dislike
一般情況下
代理一定跟進
而家唔係你比人呃咁簡單
而係損害緊佢公司既利益
屌你老母退錢就當無事發生?毫無悔意
幾多受害人仲著住你既假貨周街走比人笑緊而係唔知自已做左傻仔

推撚到你坐監先,學校門口貼街招比人知你幾叻仔咁細已經識搵錢食人血饅頭
仲有 隻牌子係佢代理既
佢要證明佢架 一句就得 唔洗咩成本
你可以拎住佢比你既證明 海關就可以拉人
就好似樓上對nb咁
只要代理證明佢呢個款無出過女碼 並指出佢對鞋係假就得

所以我都覺新巴bb好型 仲大搖大擺走出黎
重點係仲有班腦殘fans撐佢
仲有樓主咁既人屌返你地私怨
講真 igshop以為買到真野既 實會再比人呃
到時唔好問點解啦 樓主
你煩撚夠未
但我試過,無用
可能咁岩我唔好彩
留個言洗唔洗等你批?
柒到深潛到地核上返水就改返你個pin先啦 助紂為虐
仲聲大夾惡
你咁樣係唔會令到我驚架
屌你on9洗唔洗擇日先?
所謂罷工就係呃少一日人
你要搞就自己開post集體報海關
拉我落水做乜鳩
個個好似你咁撚得閒mon post
你以為屌人老母唔洗付出代價咩
屌完幫你爆料既手足就當無件事
岩既 你忙住數返自己袋既錢咪唔得閒囉
係到留言洗唔洗入紙等你批先?唔洗啊麻
唔推上去點比人睇到d騙子係點樣比人縱容
同埋有人覆我留言呢 會有通知彈出黎既 唔洗mon post都知既小朋友
不過既然你上左水啦wor 而家要mon到實一實啦
一陣你又玩深潛點算

呢個post睇頭兩版睇埋你個pin d人以為件事完左真係多得你唔小啦
自己袋左錢就wfc其他受害者/潛在受害者
都唔緊要既
搵代理話佢知都係用小小時間
佢證明左就拉得人
所以比佢呃左好多錢既苦主可以一試
屌你老母咪屌你老母囉 洗唔洗等你批
你推還推 咪撩鳩我

爆料比我嘅手足話你地好撚on9
冷氣軍師咩推行動post
Sorry我唔係屋企嘆冷氣既

我無阻止你應我wor 係你阻止我係到留言咋柒頭
唔好見咩就抄啦 柒既係你咋
呢到有好多個屌緊你啊 我又洗唔洗逐一cap圖比你睇?
發覺你都幾小朋友
係到做錯左無人buy你 就求其cap段對話覺得自己岩撚晒 好多人支持
push
OP咁撚醒

係咪做狗?
又叫人另開post 唔好係到留言
聽到新巴bb報狗就話驚拉左自己落水
呢d咪正宗事不關己 話知你死

睇你呢種人遊行都唔知出唔出黎果款
唔洗搵呢d大我既
我平時付出d咩 打幾多次機我自己清楚 唔洗慘到上網搵認同
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞