[長文警世post] ig 黃店soul.852 賣假鞋、淘寶野

763 回覆
328 Like 9 Dislike
多撚謝你喎 後面啲人退唔到錢了
潛水唔肯退?
過河拆橋咪呢d
開個post 利用連登既輿論壓力退返自己份錢先 之後心安理得企道德高地屌你地
有師兄Post陳生條女出黎又比佢屌私怨撚
咁就仆街啦 照樓主既邏輯 老豆搵仔=私怨集中營?
你呢種人令我諗起好嬲好嬲 第二日照常生活既香港人
有一萬蚊收就當無件事發生既香港人

好噁心
條友低能架 大大個店主上左黎串柒柒 post埋買家地址咁過分 佢當睇唔到
屌返你私怨
你post店主條女=其他苦主收唔到錢 強勁邏輯
樓主自己收左錢 承諾左唔再追究架嘛
都on99 有料去海關告佢 佢有得唔賠?監都有得坐啦
仲講到自己好撚醒 有晒部署咁
佢一路拖 係咪唔洗退 又可以繼續呃人?
成個泛民進攻功能組別策略咁
屌人打亂部署乜乜柒柒 最自私就係佢
見到店主串柒柒po 埋買家資料上黎就扮睇唔到
懶正義咁話想幫人退到錢
依家見到人屌牙丰走去屌返人轉頭做乜屌佢 goodest logic
睇死條垃圾遲早又開過第二間呃人
上面有啲私怨撚 有啲就自己退完錢
咪唔會顧下其他未退嗰啲囉 全副心機淨係諗點搞左事先
攞黑警同呢個小嘍羅黎比
用下個閪腦攝高枕頭諗下點解咁多人比佢呃 得我一個逼到佢退錢
咁撚巴閉又唔見你地幫下其他苦主
係到啊之啊左嘈生晒 成班8婆
成班淨係識鳩衝 衝出黎7好撚嘔心
我憑自己努力起佢底嘅
你地咁撚叻咪自己起番佢底
問我攞做乜9 愈逼我我就唔會比
幫你地退撚完唔該都無句 正仆街黎
衰撚過民賤聯扮自己爭取成功
冇起過佢底我又會唔會講得出個丰字呢
樓主講到自己咁叻叻豬 話得佢一個先逼到條撚樣退錢嘛
我地講乜都係廢話
睇呢個樓主好多笑料
話靠佢自己起底逼人回水 但完全無爆過店主/身邊人料 仲同人地陳球星有講有笑
人小小咪認左自己柒囉 無果位手足爆佢條女
無呢到咁多人爆佢d賤野 條撚樣彩你都有味啦傻尻
自己睇下未擺上黎之前佢咩態度?擺左上黎之後你做過咩?咪因為所謂搞錯女model仲同返店主say sorry
係有料就唔好擺上連登 利用完連登又要拎光環

Fung哥呢 呃人就通街都知架 成個聯和墟都知架啦
不過縱容果D人都唔好得去邊

學fung哥果句
好自為之
人地救世主黎架
有晒部署 有晒plan

幫到全世界落主回水架人地
靜d啦你
我憑自己努力起佢底嘅
你地咁撚叻咪自己起番佢底
問我攞做乜9 愈逼我我就唔會比
幫你地退撚完唔該都無句 正仆街黎
衰撚過民賤聯扮自己爭取成功
冇起過佢底我又會唔會講得出個丰字呢
樓主講到自己咁叻叻豬 話得佢一個先逼到條撚樣退錢嘛
我地講乜都係廢話
人地救世主黎架
有晒部署 有晒plan

幫到全世界主回水架人地
靜d啦你
嘩勁撚賤 個店主似八婆口吻
人地爆佢條女出黎咪人地本事囉
你又憑咩屌人私怨撚啊柒頭
樓主控制埋人地留言?
惡過中共wor
屌 岩岩先見到哩個post
我都係買咗兩對990v4 但未到貨
見佢del咗 ig 有冇佢tg /wtsapps
叫上面啲人幫你
上面有佢tg
睇返上面呢個post有齊佢兩個電話 tg
仲有佢女朋友電話 資料
不如你睇清楚成個timeline先出黎7啦
拿你返去讀多兩年書
理解下我笑尻你咩野 先衝出黎柒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞