[長文警世post] ig 黃店soul.852 賣假鞋、淘寶野

763 回覆
328 Like 9 Dislike
more?
其實我呢個post係比苦主退錢 想搞佢間店
你無啦啦post條女做乜私怨你自己開post啦
你係咪佢女朋友啲同學仔啊其實
其實係條女幫佢回水 咁自然po佢條女出來 可以比其他苦主搵條女叫佢快啲回水
回水又要起人底 做人有啲道德好無
亂9哂龍 變撚左私怨8婆post
佢條女住邊我唔想知啊
你係就post條仔住邊
你起條仔底會唔會諗有冇道德?
唔會 因為佢係當事人 佢呃人錢
你講下起條女嘅理由係咩
淨係睇到你地借我post搞私怨 無撚啦啦騎劫左我個post
細路女恩怨行埋一邊ok?
兩個根本同一條船 唔通條仔好撚有道德?
唔關事既人都亂咁爆
擺明隻臭雞就有份 一係叫佢下世小心
係條女退錢比我地 咁明顯佢有份搞埋一份啦 想講唔係私怨 同佢3唔撚識7
照樓主咁講 黑警死__又太過殘忍啦
輸民意架嘛
成班正事都未撚搞掂 你地退左錢得閒搞其他野
有無諗過其他未退錢嘅手足啊用下腦啦屌
靠你地死撚左啦 原來咁多人比人呃左咁撚耐都唔知
得我一個搞
宜家成班偏離哂個軌道
唔好撚同我講咩黑警乜乜77 得把口
主角啲料都未擺出黎 擺佢條女有撚用
有佢條女ig嗰個擺明係佢同學啦
唔撚係苦主嗰啲同我躝撚開 真係比人呃嗰啲比你地班撚屌分散哂視線
其他苦主唔好意思了 我幫唔到全部人
已經盡幫 有tg我嘅我都有覆 只可以盡量比意見你地
我主要係focus一直同我地溝通嗰個男店主
如果要開始私怨mode我就唔會再理了
你地自己慢慢搞
你自己口口聲聲話有條仔嘅料 但又唔po出來 點樣叫其他苦主搵到佢退錢呀 咁人地po條女出來起碼可以搵條女退錢呀 另一方面你叫苦主搵你tg但又唔應機 樓主唔好出來搞笑OK?
男店主新仔話自己比左檔野朋友搞,佢已經無負責

轉頭私下係TG Group講佢知朋友有撈貨買,朋友提出借佢間shop可以分返可觀既報酬,佢利欲薰心,同話呢間shop就完大家好自為之。
咁到底間野佢已經無做呀定係朋友借佢店溝通其實仲係佢打理緊呀?媽呀好亂呀前言不對後語
你問下佢地 我無唔應邊個機 我老馮幫你地?
宜家10幾個人退左錢
你地咁撚叻自己搞我就唔撚理
佢第一個就退左比我 其實我已經可以唔覆嫁啦
其實樓主你post上黎只係想退到自己嗰份錢?
放多啲資料出嚟其實都係唔想有其他手足受害
話就話警世,咁如果你要通緝個人你連個名都冇,其他人都唔會知佢係通緝犯
唔好咁勞氣住
我認同未出晒個男嘅嘢就放條女出嚟係有唔妥
但呢兩日咁多個巴絲嘅反應嚟睇
個店主絕對唔係好人唔需要維護囉

Btw如果無上面嘅人爆佢咁多嘢出嚟
會唔會佢咁快咁順攤回水?
家家有求啫

而且今次唔講得清清楚楚
難保佢心存僥倖半年後又東山再起
佢廿歲都未夠
俾人喺網上公審應該好過幾年後俾人告詐騙
唔洗勞嘈既
主要係因為呢條友太過仆街 其他人爆返佢d仆街野姐
無人針對佢條女 我諗果位師兄post佢條女都係想逼正主回水姐
大家嘈黎嘈去 spin走重點 佢地就最開心架啦

收數佬都識搞債仔無用啦
小額錢債見
如果我只係想退到自己份錢
我就唔會覆呢個post
放哂佢啲資出黎 我無左底牌咁點同佢玩啊
知唔知點解咁多個中招 得我一個揸到佢春袋啊
宜家錢都未退哂 你地咁心急搞鳩人條女做乜春
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞