[長文警世post] ig 黃店soul.852 賣假鞋、淘寶野

763 回覆
328 Like 9 Dislike
係嘅 so r 依家最重要係逼條仔回水比全部苦主

真係睇到眼都突
希望其他苦主盡快收到錢啦
賣假野呃人
仲可以串柒柒
店主入埋post串你地都得
退返錢就打和super咁
過兩個月咪又開另一間shop呃人囉
歉都無撚道過一句
仲高姿態咁問苦主退返錢係咪永遠唔追究
惡到post埋賣家地址又得
唔好慣啦香港人
3萬黑警睇到嬲
呢d人仲借黃店名食人血呃手足買鏈保平安
買家*
咁你睇唔出佢唔呃你呃邊個
你班人真係好笑,
有堆唔知咩事既就走出黎blame the victim,
另外又有d 收完錢當冇事放過條騙子,
最正既係,條騙子出黎選擇性答野,再spin到同自己冇關,你地又收貨

俾人公開個人資料可以好大件事,竟然冇咩人覺得有問題。唔通有日光時爆響口你地都收貨?

已經去到個人道德問題,扮黃又賣假野當你搵餐飯食,買下switch 買下Sony 無反同條女影下相。
但因為同買家有不和就放人資料上黎,你真係覺得ok?

香港人唔好慣
便宜莫貪啊
仲問
唔撚係退就唔追究呀?
不如班黑警學下"如果你承諾唔再追究,可以放你出去"
嘩,謝主隆恩呀!
家陣係店主有錯在先,仲可以食住個勢
18歲球星真係叻仔
講多兩句比樓主屌你私怨撚架啦
諗返起逼手足係咁道歉條片
睇唔到嗰個所謂店主有悔意
真心認錯唔會用回水嚟焗人唔再追究囉

到依家唔係錢嘅問題
係態度同佢會重犯嘅傾向
佢唔知自己錯就只會繼續錯
仲會呃得再勁啲
因為今次只係令佢學精咗
唔係學乖咗

勸佢開始好好諗吓點同屋企人解釋被退學
你唔追究我先退
好似威脅返人咁
賣假貨仲可以同人講數
球星係大牌啲嘅
拿,你唔追究我咪退錢俾你囉
越來越多扮黃嘅仆街,dklm.
做得黃就要講良心,你老母臭西,一句話黃就信鳩你老母。
最弊係有啲傻西連呢d人做啲咁嘅事都仲撐得落
就咁睇加加埋埋都幾單啦 個腦坐L住左
我唔明呃人啲撚屌比人po資料上來有咩問題
樓主話po曬出來就揸唔到佢春袋㗎啦
最起碼連條仆街個全名都冇
點叫其他苦主揸到條仆街春袋呢
樓主又話要講道德 屌 兩條友明顯共犯嚟
係條女回水嘅 條仔唔應 咪比苦主搵條女 唔明樓主講乜鳩道德 佢呃鳩人 你仲要同佢講返道德 真係ON9
樓主邏輯咪黑狗唔洗死全家囉
一人做事一人當wor好感動 好大愛
費事俾人話騎刧
如果有料可以爆不如我哋整合
再開第二個post?
用下你個腦啦,坐住左?
咁你地幫其他苦主啦係咁
上面班人令我諗起出去嗰陣班淨係識起哄撚狗嘅細路
完全唔聽其他人嘅部處 搞亂哂節奏
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞