[ONCE] TWICE 討論區(180)熱烈歡迎名井南凱旋歸隊之0324生日快樂!

1001 回覆
31 Like 11 Dislike

不過認真講,想佢染返黑,比個頭休下先天生麗質都唔可以下下咁消耗
但佢咩色頭都試過曬咁濟
已經冇咩其他色可以估
God Jihyo
Twitter好多賢stan都打晒開口牌想佢染返黑
黑髮不了

黑髮唔好咩 想睇全員一齊黑髮會係點
覺得鮮色襯豆腐多啲

有d掛住呢個concept
好幾個成員都紅髮

因為太耐冇見過佢深髮色所以大家先想佢染黑姐我諗
9 members not one less
有點難
黑髮係咩色都取代唔到,係最原始嘅金多賢
但係賢黑髮嘅話 佢通常都都著淺色衫
係cb 嗰陣要9個都著淺色衫有啲難度
正呀
佢黑髮點解要9個都著淺色衫?
其實佢都黑髮cb過兩三次又唔洗講到好特別咁
It’s said that TWICE members poured all their effort into preparing this new song. Currently they’re in their last stages of preparing the album and will finish filming the music video soon.

Article doesn’t say whether it’s full album or a mini yet, just that it's a June release
https://twitter.com/misayeon/status/1252092975234060288?s=21
6月cb
好開心啊好似係summer concept ?
鐘聲響起歸家的訊號
期望各位芯師兄弟早日儲錢回家
銷量
等左咁耐 我已經準備好至少廿隻

招下魂 翻黎啦

快啲推爆post
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞