[ONCE] TWICE 討論區(180)熱烈歡迎名井南凱旋歸隊之0324生日快樂!

1001 回覆
31 Like 11 Dislike
睇trailer都已經
trailer嗰句怕大家都走晒得返自己一個
I worried about being alone
Everyone leaving me here

Whatever happens
We're together
係咪都會留底可以慢慢睇?
一定有嘅
又有time to twice又有紀錄片睇
但twicelights隻碟係咪推遲到5 6月先出?
唔係推遲而係本身就五六月先出貨
家下係預購
https://youtu.be/FmXiwB6rPLo
Hack咗?定teaser嚟㗎?
睇comment同description 應該係YouTube algorithm搞錯咗第二首cheer up
雙傻
又有live睇
紅髮瑜
仲有平陰睇
發覺佢有求必應
叫佢講中文英文日文佢又講 叫佢wink又wink
第2集V仲未有中字
要睇B站
b站真係好快
第3集中字分分鐘凌晨已經有
第一集V都係星期四出繁中,今日都仲未有
忍唔住了
好心三本部字幕果邊就做好d 唔夠人手咪專登請人專門負責囉 成本效益方面實賺 剪好哂嘅片 字幕都要等咁耐 Youtube d片仲要好多時都冇 仲話想攻下歐美市場 字幕呢d真係好撚基本好簡單 又唔係唔知TWICE幾多國際飯 出左片想即時/盡快睇支持下但又冇字幕真係好唔friendly
呢期多左人怒屌呢樣野
又話衝國際市場,又簽咩大牌republic record,自己剪既片英字都要等n耐,上網大把高手半日譯哂啦

呢排係咁出新片,個個都等緊字幕,一條未睇第二條又出
英字都要等2日先出到
三大娛樂公司wo 咁簡單又有效益嘅野 呢個問題都好耐 有乜可能唔知 有冇諗過改善架on9 越諗越嬲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞