[ONCE] TWICE 討論區(180)熱烈歡迎名井南凱旋歸隊之0324生日快樂!

1001 回覆
31 Like 11 Dislike
'TWICE: Seize the Light' episode titles

1. Our first step towards our dream
2. Those fierce days, story of 9 trainees
3. Us, who grew stronger from the sweat drops we shed together
4. TWICE is TWICE
5. The reason we can't stop even when we're breathless
6. Siren

大家仲有兩個星期買夠紙巾
第六集個title好似好大獲
仲以為公佈cb添
俞大神 學到野
我期待正專嘅最大原因都係有多一倍歌
29先播 咁早已透露咁多野 呢兩個星期有冇咁多貨透
個個都金髮
漂咗冼jei
最後顏色未開估嘅
人間barbie
Seize the Light✨

ep1 「邁向夢想的第一步」🐹
  您是否會和我們在一起共享那刻骨銘心的時刻?🤟

ep2 「那些緊張的日子,9名練習生的故事」
  親自告訴您我們追逐夢想的故事!🍞

ep3 「一起滴落的汗水,讓我們變得更強了」🍓
   看看我們之間的化學反應♥

ep4「TWICE is TWICE」🦄️
不管是台上台下,Twice一直都是Twice

ep5「無法喘息時也不能停下的理由」🐰
總是很緊張的後台,正式開始世界巡演的故事

ep6「SIREN」💚
也是會有警報響起的時候,都是多虧了Once才可以成功的克服 ​​​

ep7 「不變的光」🦅
我相信,和成員們以及ONCE在一起,任何事情都可以成功

ep8 「願我們的光照亮所有人」🐧
成員們和ONCE一直都是我的溫暖之光

總結 「TWICE的夢想永無止境」🍑
您將繼續參與我們故事,並在將來與我們在一起,對嗎? 🍭💖

29號快啲嚟
淨係睇簡介已經覺得呢個紀錄片對Once會係一個傳奇 宜家睇會係 幾年後再睇更加會係
mina個度
南呀,而家大概好返就好
估唔到會剪出嚟....

咁如果係紀錄片就應該要有既,如果避開唔講反而好奇怪
差在會講到咩程度
講就一定會講呢件事
係估唔到直接剪埋佢喺後台要人扶同喊嘅片段出嚟
仲要只係teaser都有
紀錄片嘅意義 將所有嘢呈現出黎
不過就咁睇都有啲想喊...
第6集Siren應該成集都係講上年Mina呢件事
要有定心理準備去睇
求入嚟支持一下黃色音樂圈

我同一位挪威朋友寫咗首歌送比咁多位同路人
https://lih.kg/1969538
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞