[選戰 = 統計學] 立法會直選,有冇七成議席,就睇你地有冇膽量

609 回覆
366 Like 12 Dislike
推!
藍屍佔三成,但係共狗用銀彈安排,只係控制到5-10%左右嘅選票

選票日,一向都有宴會旅行,
冇利益嘅野,藍屍采你都傻
今屆仲要冇左區議員,
佢地組織唔到3次左右大局

最重要一點係,我刻意分散到區議會,
就係可以做Cross Checking,
佢地集中搞一個站,就可以起哂班人出黎
統計學做得到
如:你是藍絲,請投奶共派,向眾人展示奶共決心

藍屍撚會聽你講,到時鳩投策略性投票足以破壞你計劃
錢,支那唔會係維穩費到省
維穩費仲多過軍費
好簡單,我地當日睇下有冇賣港派搞旅行團,派米就得
我地仲要教藍絲,唔洗一個鐘排隊,直接自己油手指,
就去呃到到旅行團,同派米
你估藍絲實無腦咩
你望下曾鈺成,689,777
仲有收成班人
藍屍都好醒目
推 真香港人出擊
有巴打擔心有藍絲共狗搞區議會結果,
我地有3招可以化解

1. 多留意有冇藍絲Jetso,有就可以Focus果區結果,做比較
2. 鄰近地區結果比較,如果票數比例有差距,由統計學上分析是否被做數,修正結果.450幾個區,佢地搞唔搞得哂450個?
3. 教藍屍免排隊投票,直接借用不退色墨水油手指,呃著數
教藍絲食窮奶共政黨,仲可以分3次呃3次著數,正
萬中無一,你覺得果一個可以有幾大影響?
曾鈺成太醒,支共早就唔受佢玩啦
宜家立法會,你覺得仲有邊個係醒?
你都痴膠花
21已經好盡

地區,可操控集團,奶共末席議員,得票比例
港島,老人及褔建,民建聯-張國鈞,10.93%
其他落選泛民本土,13.75%

九龍東,老人社區,工聯會-黃國健,14.38%
其他落選泛民本土,25.25%

新界西,鄉黑社會,何君堯,5.91%
新界西,老人社區,工聯會-麥美娟,8.23%
其他落選泛民本土,17.82%

新界東,圍村鄉黑,新民黨-容海恩,6.23%
其他落選泛民本土,12.59%
港共用最保守的策略我驚21都保唔到啦哥哥
佢地用保守策略,
我地就唔怕輸突,
可以更安心進攻
pish
但大前題係,
佢地咁多集團,
要咁齊心?實有分化爭拗
推哩個上ig post得唔得?
推 香港黎緊呢四年好重要
你返去讀下game theory先啦
區區都灌票,跟本唔會check到
有巴打擔心奶共派會用保守策略,
結果而言,佢地保守,我地就可以更安心進攻

因為佢地限左人數,我地自然唔會輸突,
只有贏更多,或者贏冇咁多

但大前題係,佢地咁多集團,
要咁齊心?要有人退選做保守策略?
實有分化爭拗
佢地本來可以試 4/6
而加只派 3/6
咁我地點輸都有 3/6,但可以攻4/6

你明唔明咩叫game theory架
即係要區議會選舉規模?
佢地做到咁揚,你覺得我地會唔知?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞