點解呢段合理懷疑陳彥霖母親就係墮樓男屍既鐵證咁少人睇?

519 回覆
1271 Like 17 Dislike
之前理大兩個紅色tracksuit 出黎講野
一大堆人「依個時候走曬啦,仲會有人出黎?講深一層件事唔係咁簡單」

有幾次遊行點錯相
一大堆人「好人好者走去裝修,一定係鬼」

有啲事實擺在眼前,要證明既證明左,要做既就做左,但連登查案就不斷反覆質疑所有野,仲要完全無腦咁質疑,例如髮線能透過撥頭髮改變

咁你地call左記者搵左區議員未?光復香港時代革命係咪一句口號only?你做過啲咩?有幾撚多人比你班仆街當做condom?

應該要煲大唔撚煲大,有人真係去查,查撚到比狗跟蹤,有人擺撚曬可疑證據上黎,你地不了了之,就由得班真係去做野既手足繼續做野,但佢地做下又少一個,搵下又少一個⋯⋯然後我睇撚到樓上啲on9仔得把口 講,講撚完咁多野之後呢?個post咪慢慢沉囉

光復香港時代革命其實真係一句口號
因為好多人淨係用口叫出黎,我重申,係好多人都淨係用口叫,並不是全部
有句野班狗講得好岩「搞革命靠你地死撚得啦」

我本身都認同但唔認輸,我屌你老味,原來真係架屌。不分化不割蓆,我就割撚左啦,因為我被動咁割左,你睇班狗?咁耐以黎就真係齊上齊落啦,有咩事發生過?你唔明唔撚緊要,你地班仆街要打字查案要上網尋真相又只係叫口號發洩好撚嬲好撚憎班狗既你地又點會明經歷過好撚無助既人既感受?

好多手足上庭/還押/判刑啦,查案既同時,關心過佢地未?有無睇過啲連儂牆清成點?有無試過用最撚低成本既方法周街行過求其用1秒既時間貼野上去重組連儂牆?要查案既你地打左電話未?63836568 我用左5秒search到蘋果報料熱線,報左料未呢?
Push
Push
有冇人附近的人識佢?死左個仔仲咁冷靜的老母
唔敢睇
全部人睇哂佢
有無人用software對過係咪同一人
Push
基於樓上有個P牌仔咁激動
但又拎唔出證據
我覺得實有野隱瞞
仲有條屍一睇就知死左一段時間
屍體係會收縮
條屍邊似岩岩跳落黎?
睇一睇自己條髮線
企直個人 分界 /攤喺床 唔分界
就一清二楚
過黎未?
證據?我係咪要拍住條片影住佢跳樓?
覺得我係有野隱瞞既
歡迎大家搵記者報料

得把口
又唔做

At least 搵個區區議員
搵左未?

上面話搵議員 話call記者班人去曬邊???

過黎未???
你地啲質疑點呢?

依個區議員係咪假?
你FC左未?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞